Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου του φωτισμού των κτιρίων "Λιμεναρχείου", "Μελίνας Μερκούρη" και "Κάστρου Α. Μιαούλη"

  • Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 12:51
  • 1'
Ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου του φωτισμού των κτιρίων "Λιμεναρχείου", "Μελίνας Μερκούρη" και του "Κάστρου Α. Μιαούλη."
Η σύμβαση αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού με στόχο την αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων και των δημοτικών κτιρίων. Πιο συγκεκριμένα, αφορά στην αναβάθμιση στον φωτισμό των όψεων των «δίδυμων κτιρίων», την αναβάθμιση στον φωτισμό της πλατείας του μνημείου Μιαούλη και την αντικατάσταση αστικού εξοπλισμού κοινόχρηστων χώρων. 
Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 228.919,23 Ευρώ, εκ των οποίων 161,582,40 προέρχονται από χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος Ύδρας από το "Πράσινο Ταμείο" και 67.336,40 Ευρώ από ιδίους πόρους.  
Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 03/04/2023.
Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ένα ακόμα έργο Για την Ύδρα μας δρομολογήθηκε! Η όψη της νυχτερινής Ύδρας μας βελτιώνεται σημαντικά! Ευχαριστούμε τη νομική σύμβουλο του Δήμου μας κ. Γεωργία Μαραγκού για την νομική επίβλεψη της διενέργειας του διαγωνισμού. Εμείς δεν έχουμε πολλά να πούμε! Έχουμε πολλά να κάνουμε! Μιλάμε με τα έργα μας! Τη προσεχή Δευτέρα θα ανακοινωθεί ένα ακόμα σημαντικό έργο για την Ύδρα μας!"
Η φωτό του εξωφύλλου είναι φωτορεαλιστική απεικόνιση