Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Oλοκληρώθηκε η δράση δωρεάν γυναικολογικών προληπτικών εξετάσεων από το Δήμο Ύδρας

  • Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 11:48
  • 1'
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 28 Ιουλίου η δράση δωρεάν γυναικολογικών προληπτικών εξετάσεων και προσυμπτωματικού ελέγχου από το Δήμο Ύδρας σε συνεργασία με το ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου.
Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Μαίρη Κάτσικα, πραγματοποιήθηκαν γυναικολογικές εξετάσεις, λήψη Pap tests, ψηλάφηση μαστών, υπερηχογραφικός έλεγχος καθώς και συμβουλευτική σε θέματα υγείας και ποιότητας ζωής των γυναικών.
Σκοπός των συνεχιζόμενων δράσεων που διοργανώνει ο Δήμος για την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο, όπως αναφέρει η κ. Κάτσικα, είναι η θεμελίωση κουλτούρας πρόληψης στον τομέα της Υγείας καθώς και η αφύπνιση των δημοτών και δημοτισσών του, να θέτουν σε προτεραιότητα και να έχουν ως κύριο μέλημά τους την Πρόληψη!
Τέλος ευχαριστίες οφείλονται στο Ιατρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου και την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας τους κα. Μαρία Μηλάκα και στον ιατρό Νικόλαο Μποέμη και την νοσηλεύτρια Σταυρούλα Τάχου του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ύδρας, για την άψογη συνεργασία.
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!