Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Χαιρετισμοί και Συναντήσεις του Δημάρχου Ύδρας Γιώργου Κουκουδάκη

  • Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 19:39
  • 1'

Τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας, κ. Γεώργιος Κουκουδάκης, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην αθλητική εκδήλωση «Αθλητισμός για Παιδιά Δήμου Ύδρας 2024», που διοργάνωσε ο Δήμος μας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.), για μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού μας. Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τόνισε ότι ο Δήμος μας είναι πάντα αρωγός στα αθλητικά δρώμενα που διοργανώνονται στο νησί μας.

Την επόμενη μέρα, στις 4 Ιουνίου 2024, ο Δήμαρχος Ύδρας παραβρέθηκε και παρακολούθησε τη θερινή γιορτή του Β’ Νηπιαγωγείου, όπου και απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας τα παιδιά για την πρόοδό τους, αλλά και ευχαριστώντας τους εκπαιδευτικούς του Β’ Νηπιαγωγείου Ύδρας.

Τέλος, την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024, ο κ. Κουκουδάκης συναντήθηκε με το Δήμαρχο του Πειραιά, κ. Ιωάννη Μώραλη, στον Πειραιά. Εκεί είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν το ενδεχόμενο κοινών μελλοντικών δράσεων και συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της Ύδρας και του Πειραιά. Τέλος, ο κ. Κουκουδάκης δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κ. Μώραλη για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου από την ομάδα του Πειραιά, τον Ολυμπιακό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ. ΥΔΡΑΣ