Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πρόγραμμα εορτασμού του Αγίου Κωνσταντίνου σε Ύδρα, Αθήνα και Πειραιά

  • Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 23:30
  • 1'

 

 

 

MHTROPOLH

programma agio konstantinou ydra



ΥΔΡΑΙΚΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Υ.Σ.Π., έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας κ.κ. Εφραίμ, εις μνήμην του Νεομάρτυρος Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Η Πρόεδρος                                                             O Γενικός Γραμματέας
Άννα Βάρκα-Μαυροειδάκου                                       Νικόλαος Σταματάκος

Μετά το πέρας της Λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνας του Αγίου, θα ακολουθήσει δεξίωση στο Ξενοδοχείο Savoy, (Hρ. Πολυτεχνείου 93), στο οποίο θα μπορούν οι ευσεβείς συμπατριώτες μας να παραμείνουν εκεί κατά το πέρασμά τους με τη λιτανεία. Θα πραγματοποιηθεί επίκαιρη ομιλία του Ιερολογιότατου Διάκονου π. Νεκτάριου Δαρδανού με τίτλο: «Ο Μεγάλαθλος Νεομάρτυς Κωνσταντίνος ο Υδραίος και η συμβολή του στην ανάσταση του Γένους». Θα ακολουθήσουν βραβεύσεις από τον Υ.Σ.Π.


aya  ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΤΩΝ ΥΔΡΑΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 
                            ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1890

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σας προσκαλούν το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 09:00 π.μ, στη Δοξολογία και Αρτοκλασία για την Εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου (οδός Ασκληπιού Αθήνα), του οποίου το δεξί κλίτος είναι αφιερωμένο στον συμπατριώτη μας Νεομάρτυρα, του οποίου τη μνήμη τιμούμε.

Ο Πρόεδρος                                         Η Γενική Γραμματέας
Γιάννης Σαχίνης                                   Αναστασία Λάσκαρη


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Tην Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά στις 5 μ.μ. εσπερινός και αρτοκλασία για την Εορτή του Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου. Ο εορτασμός γίνεται από την οικογένεια του Θεόδωρου Κόντε, που έχει δωρίσει στην εκκλησία αγιογραφημένη εικόνα του Νεομάρτυρα.