Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026

Πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων

  • Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 11:53
  • 1'

Με δύο μουσικές και μία θεατρική παράσταση κλείνει το φετινό πολιτιστικό της ταξίδι η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, με τη συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Συγκεκριμένα:
• Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις Σπέτσες, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Αρμάτας», μουσική εκδήλωση με το Θάνο Μικρούτσικο, το Δημήτρη Μπάση και τη Ρίτα Αντωνοπούλου.
• Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίο, στον Πόρο, η θεατρική παράσταση «Σύντροφε μεγαλειότατε», του Αλέκου Σακελλάριου, με τους Μποσταντζόγλου, Φιλίνη, Ματαράγκα, Ξεκούκη, Κασσανδρινό, Παπαδήμα, Ζαφείρη και Πέτρου.
• Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στην Αίγινα, στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Φιστικιού», μουσική εκδήλωση με τον Χρήστο Νικολόπουλο, Γιώτα Νέγκα, Ζωή Παπαδοπούλου και Μιχάλη Δημητριάδη.