Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Το Spetsathlon 2015 από 24 έως 26 Απριλίου

  • Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 10:27
  • 1'

Οι Σπέτσες υποδέχονται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την επιτυχημένη διοργάνωση Spetsathlon που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Απριλίου 2015 χαρίζοντας αξέχαστες αθλητικές στιγμές με φόντο το πανέμορφο νησί.

Για πρώτη φορά φέτος, στο πλούσιο πρόγραμμα των αγώνων και των παράλληλων εκδηλώσεων έχει προστεθεί και ένας κολυμβητικός αγώνας 1.000μ.
Η κολύμβηση στα γαλανά νερά του Αργοσαρωνικού και ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Σπετσών, σε μία διαδρομή 25 χιλιομέτρων ανάμεσα σε πεύκα και ιστορικά κτίρια, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (25/4) δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος στα αθλήματα του Spetsathlon. Την Κυριακή (26/4) θα διεξαχθεί ο αγώνας τριάθλου με δύο διαδρομές, το Spetses Triathlon Sprint και το Ολυμπιακό Spetses Triathlon Endurance. Τα ατομικά αθλήματα επεκτείνονται σε συλλογικές προσπάθειες όπως η σκυταλοδρομία δύο ή τριών ατόμων, ενώ φέτος σε όλα τα αγωνίσματα θα υπάρχει ηλικιακή κατηγορία ανηλίκων 15-17 ετών με δωρεάν συμμετοχή!
Στο Spetsathlon 2015 θα συμμετάσχουν Έλληνες πρωταθλητές και αθλητές από το εξωτερικό τιμώντας για μία ακόμη χρονιά το θεσμό. Επιπλέον, διάφορες εκδηλώσεις, όπως το Pasta Party, θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αθλητικού τριημέρου.
Το Spetsathlon διοργανώνεται από το CLab και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Δήμου Σπετσών.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ