Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Στον εορτασμό της αρμάτας ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος

  • Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 19:09
  • 1'

 

Στον καθιερωμένο εορτασμό της Αρμάτας στις Σπέτσες βρέθηκε ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος για να παρακολουθήσει γι' άλλη μια χρονιά τη φαντασμαγορική εκδήλωση στο ιστορικό νησί.
Ο κ. Κατσαφάδος παρακολούθησε την αναπαράσταση της πυρπόλησης ομοιώματος της τουρκικής ναυαρχίδας στο λιμάνι των Σπετσών, με χιλιάδες επισκέπτες και κατοίκους του νησιού.
Το ιστορικό δρώμενο άνοιξαν η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και η νύχτα έγινε μέρα μετά την καταστροφή του ομοιώματος της ναυαρχίδας με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και βεγγαλικά από τις δεκάδες βάρκες, μικρές και μεγάλες που το συνόδευαν.

 

plaketa
Ο Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς και Νήσων κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, ενώ ο Δήμαρχος των Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης του απένειμε αναμνηστική πλακέτα για την γιορτή της Αρμάτας.
Στη συνέχεια, ο κ. Κατσαφάδος κατά την περιοδεία του στο νησί επισκέφτηκε κατοίκους και καταστηματάρχες που του επεφύλαξαν ένθερμη υποδοχή και ήταν ιδιαίτερη η συγκίνησή του που τον αποκαλούσαν με τον μικρό του όνομα.
Ο Βουλευτής, στο πλαίσιο των περιοδειών του, αναμένεται να μεταβεί στην Ύδρα.