Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020

Ο Κώστας Κατσαφάδος στα "Μιαούλεια". Ομιλία και επαφές με τους πολίτες της Ύδρας

  • Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 15:30
  • 1'

Πλήθος πολιτών με πολύ ενδιαφέρον πλαισίωσε την επιτυχημένη ομιλία του.

Συνεχίζοντας την πορεία νίκης της ΝΔ  προς τους πολίτες των νησιών ο Κώστας Κατσαφάδος, υπ. Βουλευτής της ΝΔ στην Α' Πειραιά και στα νησιά, επισκέφθηκε την Ύδρα όπου παραβρέθηκε στα «Μιαούλεια», ενώ παράλληλα μίλησε στους πολίτες για το πρόγραμμα της ΝΔ, και αντάλλαξε απόψεις.

Ο κ. Κατσαφάδος στην περιοδεία του κάλεσε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη την Κυριακή 7 Ιουλίου, ώστε να βγει ισχυρή η ΝΔ και αυτοδύναμη η Ελλάδα και πρόσθεσε: «Θα επιμένω να λέω μέχρι τελευταία στιγμή ότι αξίζουμε και αξίζετε καλύτερα. Χωρίς να τάζουμε πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν, με κοστολογημένο σχέδιο το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί την επόμενη μέρα.

Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας πρέπει να γνωρίζει τι θέλουμε να κάνουμε την επόμενη μέρα. Πώς θα μειώσουμε τους φόρους, πώς θα προσελκύσουμε περισσότερες δουλειές, πώς θα έχουμε καλή Παιδεία, Υγεία, πώς θα υποστηρίξουμε τα έργα υποδομής, πώς θα επαναφέρουμε την ασφάλεια στις γειτονιές, πώς θα αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια και το κύρος της χώρας στο εξωτερικό.».

Ο κ. Κατσαφάδος μιλώντας στην Ύδρα στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας Bandera όπου πλήθος πολιτών με πολύ ενδιαφέρον πλαισίωσε την επιτυχημένη εκδήλωση, θύμισε μεταξύ άλλων τα όσα βίωσε το νησί πέρυσι τέτοια εποχή με το μπλακ άουτ εν μέσω της τουριστικής περιόδου, που εκτός των άλλων είχε ως συνέπεια να μείνει και χωρίς υδροδότηση, καθώς χωρίς ρεύμα είχε διακοπεί και η λειτουργία της μονάδας αφαλάτωσης του νησιού, αλλά και τα αντλιοστάσια. Το αποτέλεσμα ήταν να ζήσουν όλοι πρωτόγονες καταστάσεις χωρίς ρεύμα και νερό. Οι επαγγελματίες έπαθαν τεράστια οικονομική καταστροφή, καθώς αφενός δεν μπορούσαν να δουλέψουν, αφετέρου καταστράφηκαν όλες τους οι προμήθειες.

Ο κ. Κατσαφάδος τόνισε ότι είναι υποχρέωση της Πολιτείας να μην συμβούν ξανά τέτοια περιστατικά και κατέληξε λέγοντας ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση θα έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα νησιωτικής πολιτικής.

Στο περιθώριο της ομιλίας του στην Ύδρα, ο κ. Κατσαφάδος μίλησε σε πολύ φιλικό τόνο με όλους τους πολίτες με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και προβληματισμούς για καίρια ζητήματα τοπικά αλλά και ευρύτερα, ενώ τόνισε ότι θα σταθεί δίπλα τους όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει όλα αυτά τα χρόνια που είναι εκλεγμένος βουλευτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην υποδοχή των επισήμων στο Δημαρχείο το Σάββατο 22 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης ανέφερε ότι ο κ. Κατσαφάδος ήταν ο πρώτος Βουλευτής ο οποίος έφερε το μείζον θέμα του Σαν Τζόρτζι και των διοικητικών ορίων με ερώτησή του στη Βουλή και συνέχισε με πιέσεις στην Κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς.

Φωτογραφίες: fonitisydras