Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Mε επιτυχία η εκδήλωση κοπής Πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά

  • Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 16:37
  • 2'

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24/1 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραϊκού Συνδέσμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά. Την τελετή ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.
Με την ευκαιρία της εκδήλωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά έκανε έναν απολογισμό των δύο πρώτων χρόνων της αιρετής Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Ιδιαίτερη αναφορά επιφύλαξε στην στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Π.Ε. Πειραιά και του ΟΛΠ και προσωπικά του προέδρου του Γιώργου Ανωμερίτη, ενώ χαιρέτησε επίσης τη στενή συνεργασία του με όλους τους δημάρχους της περιοχής.
Ο κ. Στέφανος Χρήστου είπε, μεταξύ άλλων: «Παραμένουμε πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες και δίνουμε καθημερινό αγώνα για τα μεγάλα ζητήματα που έχουμε προτάξει και τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Ωστόσο σήμερα η Αυτοδιοίκηση βάλλεται, καταλύεται το Σύνταγμα και ο Καλλικράτης όσον αφορά τα οικονομικά και την θεσμική της αυτοτέλεια. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση».

 

DSC01260
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες του Πειραιά, αιρετοί, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση συμμετείχε ο Υπουργός Ναυτιλίας Κωστής Μουσουρούλης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Ελευσινιώτης, οι βουλευτές Κώστας Κατσαφάδος, Τάσος Νεράτζης, Μαρία Ρεπούση και Τζένη Βαμβακά, ο διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου Β. Κυριαζής, ο πρώην υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Α. Θεοδοσίου, ο Υπολιμενάρχης Πειραιά Πλοιάρχος Λ.Σ. Κ.Κουράκος, ο Διευθυντής Σπουδών Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Αρχιπλοίαρχος Γ. Χριστόπουλος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος Ι. Διαμαντόπουλος, ο Διοικητής Τροχαίας Πειραιά Σ. Λάσκος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά Αρχιπύραρχος Γ. Αργύρης, ο Διοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά Πύραρχος Γ. Γερακάρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Σπύρος Σπυρίδων, Λεωνίδας Αθανασιάδης, Θάνος Καληώρας, Παναγιώτης Βουδούρης, Γιώργος Τσιρίδης, Γιάννης Αξαρλής, Χρύσα Μαρούλη, Μαρία Χολέβα, ο πρόεδρος του ΕΟΤ Χρήστος Πάλλης, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιώργος Μπενέτος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ζησιμάτος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Στέλιος Μανουσάκης, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Βαρβάρα Ανεμοδουρά, η πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου Μαίρη Τσανάκη, ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Πειραιά Δημήτρης Τσελές, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι δεκάδων φορέων και συλλόγων.