Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Ο Γιώργος Κουκουδάκης στην παρουσίαση της στρατηγικής της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή της Αττικής

  • Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 10:29
  • 1'

Στην παρουσίαση του νέου οπτικοακουστικού υλικού και της στρατηγικής της Περιφέρειας Αττικής για την τουριστική προβολή της Αττικής 2020 από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, συμμετείχε στις 25 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, όπου παρουσιάστηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία Steficon, σε πρώτη προβολή τα τρία νέα τουριστικά σποτ της Περιφέρειας με τίτλους «Η ανανέωση όρκων», «Η Κουκουβάγια» και «Ο Γλάρος» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαδουλάκη και Μ. Ντούζα, στα οποία αποτυπώνεται η φιλοσοφία και η δημιουργική προσέγγιση, πάνω στις οποίες βασίστηκε η στρατηγική για την τουριστική προβολή της Αττικής.

Ο Δήμαρχος Γ. Κουκουδάκης μετά την παρουσίαση δήλωσε: "Μας συγκίνησαν τα αποσπάσματα από το Πάσχα στο Νησί μας και τα πανοραμικά πλάνα της καλοκαιρινής Ύδρας μας. Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια σε θέματα τουριστικής προβολής τα τελευταία χρόνια είναι άριστη και για αυτό οφείλουμε ευχαριστίες."