Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Αναφορά του Βουλευτή Γιάννη Μελά προς τα αρμόδια Υπουργεία για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον Πόρο

  • Σάββατο, 08 Αυγούστου 2020 09:58
  • 1'

Αναφορά προς τα αρμόδια Υπουργεία κατέθεσε ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων Γιάννης Μελάς.

Η αναφορά του σχετίζεται με το αίτημα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου και του Εμπορικού &Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου για τη στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων στο νησί του Πόρου.

 Ο Βουλευτής Γιάννης Μελάς, δήλωσε:

«Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, αναγκάζει την Πολιτεία να λάβει επιπλέον περιοριστικά μέτρα στο νησί του Πόρου. Η κατάσταση αυτή δεν είναι ευχάριστη αλλά είναι υποχρεωτική για την προστασία των μόνιμων κατοίκων της περιοχής και των τουριστών. Με αυτές τις συνθήκες, η τουριστική περίοδος θεωρείται πλέον χαμένη και η οικονομική καταστροφή για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους είναι μεγάλη. Άμεσα, ανταποκρίθηκα στην αγωνία που εξέφρασαν η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου και ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου και απέστειλα Αναφορά προς τα αρμόδιους Υπουργούς, με την οποία ζητώ τη λήψη μέτρων για την οικονομική στήριξη των επαγγελματιών και των εργαζομένων του Πόρου».