Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Συναυλία με το Νίκο Ζωιδάκη διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά

  • Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 21:08
  • 1'

 Η καρδιά του Πειραιά χτύπησε δυνατά  στην παραλία της Φρεαττύδας, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, με το Νίκο Ζωιδάκη, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Πάνω από 3000 Πειραιώτισσες και Πειραιώτες διασκέδασαν μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, υπό τους ήχους της λύρας του Νίκου Ζωιδάκη, με σύνθημα «Καθαρές Παραλίες - Καθαρός Πειραιάς», γιορτάζοντας την ανάπλαση της πλαζ Φρεαττύδας.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Φέτος θα γίνουν πολλές συναυλίες στον Πειραιά, με καλλιτέχνες που προσφέρονται να τραγουδήσουν για τον Πειραϊκό λαό και για τα παιδιά του Πειραιά δωρεάν.
Ξεκινήσαμε με συναυλίες στη Φρεαττύδα. Θα ακολουθήσουν συναυλίες στα Βοτσαλάκια, στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή, στο άλσος Δηλαβέρη, στην Κοκκινιά, στα Καμίνια, στον πεζόδρομο Παλαμηδίου στην Αγία Σοφία, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό.
Φιλοδοξία μας είναι η Φρεαττύδα και τα Βοτσαλάκια να είναι οι καλύτερες παραλίες στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Τονίζω, για άλλη μια φορά, με ελεύθερη την είσοδο σε όλους και με παροχή υψηλών υπηρεσιών.»
Στη  εκδήλωση, σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Αν. Κάρλες, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «ο Δήμος Πειραιά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία στέκεται στο πλευρό των Πειραιωτών, με έργα και όχι με λόγια.»
Επίσης, στην παραλία της Φρεαττύδας, θα δοθεί δεύτερη συναυλία με ελεύθερη είσοδο, την Τετάρτη 7 Αυγούστου 201 και ώρα 21:00, με τον Ματθαίο Γιαννούλη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ι. Ξυπολιάς, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Κ. Λαουλάκου, Κοινοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος Πειραιωτών.