Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Εορτασμός Αγίου Αντωνίου στις Σπέτσες ιερουργούντος του Μητροπολίτη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου ΙΕΡΟΘΕΟΥ Γ'

  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 11:01
  • 1'
Ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ότι:

Με λαμπρότητα τελέστηκε το εσπέρας της 16ης Ιανουαρίου 2023, ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός εις την εορτάζουσα ενορία του Αγίου Αντωνίου Σπετσών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ Γ'.
Ο Σεβασμιώτατος εκήρυξε τον Θ.Λόγον και μίλησε με λόγους ευχαριστηρίους ενώ εκθείασε το έργο του δραστηρίου εφημερίου π. Ανδρέα Κουμπή.
Ο π. Ανδρέας του προσέφερε εκ μέρους όλης της ενορίας επιγονάτιο με την μορφή του Οσίου Αντωνίου ενώ ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του στην ενορία των παιδικών του χρόνων.
Παρέστησαν ο Δήμαρχος Σπετσών κ.Π. Λυράκης και οι λοιπές Αρχές της Νήσου.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


spet agant10123

Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.ΙΕΡΟΘΕΟΥ Γ' τελέσθηκε την Τρίτη 17η Ιανουαρίου 2023, η Αρχιερατική Θ. Λειτουργία και η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου εις την εορτάζουσα ενορία του Αγίου Αντωνίου Σπετσών.
Ο Σεβασμιώτατος εκήρυξε εμπνευσμένα τον Θ.Λόγον και προ της απολύσεως ευχαρίστησε με συγκίνηση από καρδιάς τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.ΕΦΡΑΙΜ για την ευλογία να ιερουργήσει στην ιδιαίτερα πατρίδα του και στην Ενορία των αειμνήστων γονέων του.
Συλλειτούργησαν οι Πατέρες της Νήσου και άλλοι Πατέρες, εξ Αθηνών, ενώ παρέστησαν οι αρχές της Νήσου και πλήθος πιστών.spet agant20123
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Έξοδος Στην Ύδρα