Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

Κώστας Κατσαφάδος: "Οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική κοινωνία"

  • Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 20:11
  • 1'
katsafados30623Ο Κώστας Κατσαφάδος, Βουλευτής Α' Πειραιά και Νησιών, ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Κατσαφάδος τόνισε στα social media για την νέα θέση ευθύνης που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός της Χώρας.
"Είναι μεγάλη η ευθύνη και η τιμή που έχω τόσο εγώ όσο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αναγνωρίζοντας τον κομβικό και σημαντικό ρόλο αυτού του Υπουργείου έχει ιεραρχήσει πολύ ψηλά στην ατζέντα της νέας Ελληνικής Κυβέρνησης τα ζητήματα ασφάλειας.
Εύχομαι και πιστεύω στη συνεργασία μας και είμαι σίγουρος ότι θα χτίσουμε πάνω στις μεγάλες επιτυχίες που έχει το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και θεωρώ δεδομένο ότι την επόμενη μέρα, θα έχουμε παραδώσει μία πιο σύγχρονη αστυνομία που θα εμπνέει ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας σε κάθε πολίτη της χώρας.
Οφείλουμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να χτίσουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με την ελληνική κοινωνία ούτως ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ακόμα καλύτερη πατρίδα, μία ακόμα καλύτερη Ελλάδα."