Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

"Κιβωτός της Ύδρας": "Ευχαριστούμε για την παραχώρηση δύο αιθουσών για το πρόγραμμα περίθαλψης του φετινού χειμώνα"

  • Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 18:08
  • 1'

Πάγιο αίτημα του σωματείου είναι η μόνιμη παραχώρηση χώρου

Ευχαριστήριο εξέδωσε το φιλοζωικό σωματείο "Η Κιβωτός της Ύδρας" σχετικά με την παραχώρηση δύο αιθουσών για την διεξαγωγή του προγράμματος περίθαλψης και στειρώσεων για τον φετινό χειμώνα.

Το ευχαριστήριο:

" Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μας παραχωρήθηκαν δυο αίθουσες μέσα στην Δημοτική αγορά για την διεξαγωγή του προγράμματος περίθαλψης και στειρώσεων του Χειμώνα 2020-2021.

Θερμές ευχαριστίες  στον κύριο Δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη, την  Κυρία Μαίρη Κατσίκα  Αντιδήμαρχο, υπεύθυνη για τα αδέσποτα, στη ΚΕΔΥ, στην Πρόεδρο της Κατερίνα Μαραγκού και στον Δήμο Ύδρας για την ευγενική παραχώρηση χώρου για την διεξαγωγή τους προγράμματος περίθαλψης και στειρώσεων του Χειμώνα 2020-2021 μέσα στην Δημοτική αγορά.  

Πάγιο αίτημα του σωματείου μας είναι η μόνιμη παραχώρηση χώρου, η οποία είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε το έργο μας, απαραίτητη για την καλή λειτουργία του σωματείου αλλά και τη διεξαγωγή των προγραμμάτων μας. Αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. 

Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες του προγράμματος.  

Τελος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τα μέλη και του φίλους μας, που εργάζονται εθελοντικά και ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ όλα αυτά τα χρόνια. 

Για την κιβωτό της Υδρας (Hydra Ark) "