Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο #1 influencer Trap King έρχεται στην Ύδρα για να μιλήσει για τις στειρώσεις και την ευημερία των αδέσποτων γατών

  • Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 16:14
  • 1'
letsbesmartΣειρά εκδηλώσεων με θέμα "Rap to Trap" θα πραγματοποιηθεί από τις 10-20 Μαΐου 2022 από την Let's be S.M.A.R.T. Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (Successfully Managing Animal Rights Today).
Αυτή η σειρά εκδηλώσεων φέρνει στην Ελλάδα το φημισμένο στις ΗΠΑ Sterling Davis AKA the Trap King, τον #1 influencer σχετικά με τις γάτες/ μουσικό ράπερ και ειδικό στο πρόγραμμα TNR.
Sterling TodayΟ Sterling Davis AKA the Trap King θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη Let's be S.M.A.R.T. για μια διεθνή εκστρατεία ευαισθητοποίησης στην Ελλάδα, με σκοπό την εκπαίδευση των τοπικών κοινωνιών σχετικά με τη σημασία του TNR (Trap Neuter Return) αλλά και άλλων σημαντικών θεμάτων σχετικά με την ευημερία των ζώων με στόχο τη βελτιώση της διαχείρισης του αδέσποτου ζωικού πληθυσμού.
Την Ύδρα θα επισκεφτεί ο Sterling Davis AKA the Trap King στις 17 Μαΐου όπου θα συναντήσει το Φιλοζωικό Σωματείο Υδραϊκή Κιβωτός Hydra Ark για να ενημερωθεί για τις στειρώσεις στο νησί.
Την επόμενη μέρα στις 18 Μαΐου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση που θα διοργανωθεί από το Φιλοζωικό Σωματείο "Υδραϊκή Κιβωτός", το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και την Υδραγωγή για τα παιδιά της Ύδρας.
Καθημερινές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν αποστολές TNR στη Βάρκιζα, τη Σαρωνίδα, τα Μέγαρα και το νησί της Ύδρας, όπου περίπου 200 αδέσποτες γάτες θα μεταφερθούν σε κτηνιάτρους για στείρωση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Δείτε εδώ την Ιστοσελίδα της εκδήλωσης
Και το Αναλυτικό πρόγραμμα
trapking