Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των στειρώσεων, περιθάλψεων και εμβολιασμού των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ύδρας

  • Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2022 18:45
  • 1'
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των στειρώσεων, περιθάλψεων και εμβολιασμού των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ύδρας. Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαίρη Κάτσικα ανέφερε σχετικά:
"Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα στειρώσεων, περιθάλψεων και εμβολιασμού των αδέσποτων ζώων του Δήμου Ύδρας.
Χάρη στην ακούραστη δράση της κτηνιατρικής ομάδας της κα. Κοτζαμπασάκη Αργυρής «ANIMED» και των εθελοντών, 55 γάτες εμβολιάστηκαν κατά της λύσσας, στειρώθηκαν, αποπαρασιτώθηκαν, τοποθετήθηκε ηλεκτρονική σήμανση και επανεντάχθηκαν στο φυσικό τους χώρο.
Η βοήθεια των εθελοντών φιλόζωων ήταν καθοριστική στη διεκπεραίωση του προγράμματος καθώς βοήθησαν στην περισυλλογή αλλά και στην περαιτέρω περιποίηση των γατών μετά τη στείρωση και τη φροντίδα τους.
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολύτιμους και ανεκτίμητους εθελοντές μας γιατί χωρίς τη συμβολή τους οι στειρώσεις δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν.
Ευχαριστίες οφείλονται στον κ. Μπεξή Χρήστο και στον κ. Γιώργο Ράμπια για τις πολύτιμες χορηγίες τους που βοήθησαν να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα του Δήμου μας καθώς και στην κα. Αντιγόνη Βαμβακά για τη δωρεάν φιλοξενία της κτηνιατρικής ομάδας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Φάνη Παπανικολάου για τη συνεχή βοήθεια και συνδρομή του κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Μέσα από τη δράση αυτή, αποδείχθηκε ότι η συνεργασία ανάμεσα σε Δήμο και εθελοντές μόνο οφέλη αποδίδει στο Νησί.
Με την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία όλων, συνεχίζουμε την προσπάθεια και προγραμματίζουμε ήδη την επόμενη δράση μας."

Έξοδος Στην Ύδρα