Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022

Σε εγρήγορση η Ύδρα παρά τη θετική Γνωμοδότηση του ΝΣΚ για το Σαν Τζόρτζι

  • Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 20:28
  • 1'

Με τη θετική απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για το μείζον ζήτημα της νησίδας «Άγιος Γεώργιος» (Σαν Τζόρτζι) το θέμα δεν κλείνει οριστικά υπέρ της Ύδρας καθώς η τελική απόφαση εναπόκειται στον υπουργό εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Χθες ο υπουργός συνάντησε τον δήμαρχο Υδρας Γιώργο Κουκουδάκη, που τον συνόδευαν οι Βουλευτές Α΄Πειραιά του Σύριζα κ. Ελένη Σταματάκη και κ. Γεωργία Γεννιά και ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος.
Σήμερα ο κ. Σκουρλέτης συνάντησε τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής τον οποίο συνόδευαν οι βουλευτές Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος και Γιάννης Δέδες, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο ιστορικός Γιώργος Δερμάτης, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Louvain la Neuve.
Η «ΦτΥ» επισημαίνει ότι η τελική απόφαση εναπόκειται στον υπουργό εσωτερικών, οι υπηρεσίες του οποίου θα εξετάσουν την απόφαση του ΝΣΚ καθώς και τα στοιχεία που έχουν καταθέσει οι δύο Δήμοι.

Συνεπώς όλοι οι Υδραίοι και φίλοι της Υδρας θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να πιέσουμε ενωμένοι για να γίνει δεκτή η ομόφωνη απόφαση του ΝΣΚ.