Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019

Έρχεται στην Ύδρα ο διάσημος Σεφ Νίκος Κουλούσιας

  • Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019 19:46
  • 1'

Είναι ένας εκ των σεφ που επιμελήθηκαν το γαμήλιο μενού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο βραβευμένος Σεφ Νίκος Κουλούσιας που διαπρέπει στο εξωτερικό, ένας εκ των σεφ που επιμελήθηκαν το γαμήλιο μενού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ έρχεται στις 15 Ιουνίου στην Ύδρα.

Ο αναγνωρισμένος Σεφ, Νίκος Κουλούσιας που έχει μαγειρέψει και για τον Βλαντιμίρ Πούτιν -Κοζανίτης ο ίδιος στην καταγωγή- θα επισκεφτεί τον Μανώλη Μπαλοπίτα, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Το Στέκι του Μανώλη», ο οποίος είναι καλός φίλος και ανήκει στην ομάδα του σεφ. Στην Ύδρα θα αφιερώσει μια μέρα αφού θα φτάσει από την Αίγυπτο, όπου και εργάζεται για μια παγκόσμια αλυσίδα ξενοδοχείων. mpalopitas

Το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 8 το βράδυ ο διάσημος Σεφ στο εστιατόριο «Το Στέκι του Μανώλη» θα συναντήσει τις αρχές του τόπου και θα συνομιλήσει με σκοπό την ένταξη της Ύδρας στον χάρτη της γαστρονομίας.

Σε φιλικό κλίμα ανταλλαγής απόψεων και με καλό φαγητό από τον Μανώλη Μπαλοπίτα, μπορούν να τον συναντήσουν οι συμπολίτες μας που θέλουν να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να θέσουν ερωτήματα στον καταξιωμένο Σεφ με τα «χρυσά» χέρια.

Είναι μια όμορφη πρωτοβουλία που σίγουρα το αποτέλεσμά της μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να αποφέρει στην Ύδρα.