Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Δημοτική Αγορά Ύδρας. Επιβάλλεται να συμμορφωθεί ο χώρος άμεσα!

  • Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 14:57
  • 1'

Φωτογραφίες συμπολιτών μας, δείχνουν μια εικόνα εγκατάλειψης.

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν χθεσινές φωτογραφίες συμπολιτών μας που δείχνουν την άσχημη εικόνα της Δημοτικής Αγοράς της Ύδρας λίγες μέρες πριν τον εορτασμό των Μιαουλείων.

Δυστυχώς αναμένοντας την αναβάθμιση αλλά και αναδιαμόρφωση της αγοράς όπως έχει εξαγγείλει η δημοτική αρχή, βρισκόμαστε εδώ και πολύ καιρό σε ένα στάδιο παρακμής που δεν τιμά ούτε την Ύδρα ούτε τους επισκέπτες αλλά και ούτε τους πολίτες που διαμένουν στην περιοχή.agora4

Θυμόμαστε με νοσταλγία τη Δημοτική Αγορά του νησιού μας όταν τους παλιούς καλούς καιρούς αποτελούσε σημείο αγορών για τους πολίτες με μαγαζιά περιποιημένα και παραδοσιακό χρώμα!

Επιβάλλεται να συμμορφωθεί ο χώρος και να μην αποτελεί χώρο εναπόθεσης καροτσιών, παλετών, κεραμιδιών κτλ. δηλαδή έναν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο μια ανάσα από το λιμάνι.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ανέφερε για το θέμα στη ΦτΥ, ότι έχει ζητήσει από τους πρώην ενοικιαστές των καταστημάτων, να απομακρύνουν τον εξοπλισμό τους ώστε να ξεκινήσει σύντομα ο καθαρισμός του χώρου και η αναβάθμιση.