Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ταλαιπωρία των πολιτών για τη μη εξυπηρέτησή τους σε θέματα του ΟΑΕΔ στην Ύδρα

  • Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 12:23
  • 1'

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους πολίτες (υπαλλήλους και ιδιαίτερα εποχικούς) της Ύδρας που θέλουν να εξυπηρετηθούν σε θέματα ΟΑΕΔ.

Λόγω έλλειψης προσωπικού που προέκυψε από αναστολή των καθηκόντων της υπαλλήλου που εξυπηρετούσε τους πολίτες στα θέματα ΟΑΕΔ, αυτές τις μέρες δεν μπορούν οι πολίτες και μάλιστα οι εποχικοί υπάλληλοι των καταστημάτων της Ύδρας να διεκπεραιώσουν τις εργασίες τους.

Η ΦτΥ για το θέμα και μετά από καταγγελία συμπολιτών μας, και έντονη δυσαρέσκεια, ζήτησε από τον Δήμαρχο Ύδρας Γιώργο Κουκουδάκη να τοποθετηθεί επί του σοβαρού ζητήματος, το οποίο και επείγει ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα οι πολίτες του νησιού μας.

Ο κ. Κουκουδάκης ανέφερε: "Η αρμόδια Υπάλληλος είναι από τον Δήμο Ύδρας σε αναστολή καθηκόντων λόγω του οικονομικού ζητήματος που έχει προκύψει. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για αυτή την έκτακτη έλλειψη προσωπικού και πιστεύουμε ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, το θέμα θα διευθετηθεί με πλήρωση της θέσης του ανταποκριτή του ΟΑΕΔ στην Ύδρα, με συμβασιούχο υπάλληλο ή άλλον υπάλληλο που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες."