Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας: Διάθεση και αγορά laptops - τεχνολογικού εξοπλισμού στο Γυμνάσιο και Λύκειο

  • Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 13:22
  • 1'

Τηρώντας το αλληλέγγυο πρόσωπό της, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας και δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, ξεκίνησε την διάθεση δωροεπιταγών αξίας 50 € έκαστη σε κατεψυγμένα προϊόντα για το Πασχαλινό τραπέζι των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.

Επίσης διέθεσε προς εξυπηρέτηση για τις ανάγκες της διεξαγωγής μαθημάτων μέσω διαδικτύου, τρία laptops στο Γυμνάσιο και το Λύκειο (τα οποία έχει δωρίσει ο κ. Αλέξης Βερούκας στο Εργαστήριο Τέχνης και Λόγου της ΚΕΔΥ). 

Ενώ αναμένεται σύντομα για τον ίδιο λόγο, να δοθούν laptops και τεχνολογικός εξοπλισμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Ύδρας, συνολικού ύψους 6.000 ευρώ.

Επιπλέον προχώρησε στην ίδρυση ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με απόφαση της Προέδρου της, Κατερίνας Μαραγκού και του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Η οργάνωση και λειτουργία του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας ανατέθηκε στην Δημοσιογράφο, Ελένη Χριστοδούλου.

Με αρμοδιότητες τις δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία με δημοσιογράφους και συνεργάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, την σύνταξη δελτίων τύπου και σχετικού διαφημιστικού υλικού σε social media, εφημερίδες, ιστοσελίδες, την συμμετοχή στον προγραμματισμό και οργάνωση web ραδιοφώνου και άλλες αρμοδιότητες στο πλαίσιο των ακόλουθων δράσεων της Κ.Ε.Δ.Υ: κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, παιδείας και εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και ανάπτυξης τουρισμού.

Για κάθε ενημέρωση ή ερώτημα για τα θέματα αρμοδιότητας του Γραφείου Τύπου και Επικoινωνίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας, μπορείτε να αποστέλλετε email στο hydra.pressoffice@gmail.com