Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γ. Κουκουδάκης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής

  • Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 21:19
  • 1'

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης συμμετείχε σήμερα στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικτύου Συνεργασίας Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων Αττικής.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η συγκρότηση Αναπτυξιακού Οργανισμού Νήσων Αττικής με σκοπό την δημιουργία τεχνικής υπηρεσίας και υπηρεσίας δόμησης για την εξυπηρέτηση των Δήμων.

Ο κ. Κουκουδάκης δήλωσε: "Ακόμα ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 Ευρώ δημοπρατείται σύντομα για την Ύδρα μας! Το αμέσως επόμενο διάστημα, χάρις στη συμμετοχή του Δήμου μας στο εν λόγω δίκτυο, θα ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης έργου για κατασκευή δύο νέων καλντεριμιών στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής και στο Καμίνι συνολικού προϋπολογισμού 200.000 Ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Leader”. Ταυτόχρονα μέσω του προαναφερθέντος προγράμματος και την πρόσκληση στον τομέα της «αλιείας» διεκδικούμε επιπλέον χρηματοδότηση για περισσότερα έργα στο αλιευτικό καταφύγιο στο Καμίνι. Συνεχίζουμε με έργα για το Νησί μας και μέσω της συμμετοχής μας σε δίκτυα που δουλεύουν ουσιαστικά σχεδιάζουμε την Ύδρα του αύριο."