Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022

Οι ευχαριστίες του Αλέξανδρου Σοφιανού και το βίντεο από την βραδιά κλασικής μουσικής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης

  • Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 12:23
  • 1'

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Αλέξανδρος Σοφιανός για την 11η Φιλανθρωπική Εκδήλωση που έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται με την φροντίδα της οικογένειάς του, στη μνήμη του πατέρα του Κωστή Σοφιανού, στον προαύλιο χώρο του Ι. Καθεδρικού Ναού της Ύδρας.

Και φέτος παρά τις δυσκολίες και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19, έγινε με επιτυχία η βραδιά κλασικής μουσικής με τον διεθνούς φήμης σολίστ Sergei Dogadin.

Ο Αλέξανδρος Σοφιανός ανέφερε σχετικά:

"Αυτή είναι η καθιερωμένη φωτογραφία με τους μουσικούς μετά το τέλος της συναυλίας που έκλεισε την 11η Φιλανθρωπική Συναυλία στη μνήμη του πατέρα μου Κωστή Σοφιανού.
Ήταν μια βραδιά προσφοράς προς το Κουλούρειο Νοσοκομείο Ύδρας.
Είμαι γεμάτος συναισθήματα αγάπης, εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για τα μέλη της ορχήστρας, τον σολίστ Sergei Dogadin, τους χορηγούς και όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους στη συναυλία παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω πανδημίας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο κ.κ. Εφραίμ για την εμπιστοσύνη, τον Πρωτοσύγκελλο Πατέρα Νεκτάριο για την άψογη συνεργασία, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο πατέρα Ακίνδυνο για την αμέριστη συμπαράσταση και την Πρόεδρο του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου της Ύδρας κυρία Ντίνα Αδαμοπούλου για την πολύτιμη βοήθεια.
Με αυτή τη συναυλία αποδείξαμε ότι η ζωή δεν σταματά όταν υπάρχει θέληση να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και να σταθούμε όρθιοι.
Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 17/8/2021 "

Πολυμέσα