Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Κουκουδάκης: "Το τεχνικό πρόγραμμα όσο και ο προϋπολογισμός για το 2021 χαρακτηρίζεται από αναπτυξιακό οραματισμό"

  • Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 15:47
  • 1'

Ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης προέβη σε δήλωσή του μέσα από το προσωπικό του προφίλ στα social media σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2021.

Παράλληλα ανακοίνωσε τα δημοπρατημένα ή προς δημοπράτηση έργα.

Ανέφερε ο κ. Κουκουδάκης:

"Ψηφίστηκαν χθες (18/12/2020) σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας.

Αυτό που χαρακτηρίζει τόσο το τεχνικό πρόγραμμα όσο και τον προϋπολογισμό μας για το 2021 είναι ο αναπτυξιακός του οραματισμός, ο οποίος υπογραμμίζεται από μια σειρά δημοπρατημένων και προς δημοπράτηση έργων.

Η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού, η αλλαγή των σωληνώσεων αμιάντου από το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης, η επισκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων του Β’ Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, η κατασκευή των δύο παιδικών χαρών, η ανακαίνιση του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς, η αναστύλωση των παλιών ανεμόμυλων, το αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα στο Καμίνι, η κατασκευή ελικοδρομίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και κυρίως τα έργα του Βιολογικού Καθαρισμού και της Διαχείρισης των Απορριμμάτων σε συνδυασμό με τα λιμενικά έργα είναι μερικά αντιπροσωπευτικά παραδείγματα.

Ταυτόχρονα τα έσοδα από τη λειτουργία του αιολικού πάρκου στην νησίδα Άγιος Γεώργιος εξασφαλίζουν την οικονομική ευρωστία του Δήμου μας.

Κάποιοι δυστυχώς, ξύπνησαν από τον πολιτικό λήθαργο που είχαν πέσει μετά την εκλογική τους συντριβή στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και δήλωσαν ότι κάνουμε «μετριοπαθή διαχείριση» και προϋπολογισμούς χωρίς όραμα…

Εμείς απλώς τους καλημερίζουμε και τους ευχόμαστε μια σύντομη προσαρμογή…"