Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Προεκλογικές ζυμώσεις και έντονο παρασκήνιο

  • Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 18:02
  • 1'

Οι Δημοτικές εκλογές πρόκειται να γίνουν τον Μάιο του 2014 μαζί με τις Ευρωεκλογές. Ήδη στην Ύδρα ακούγονται ονόματα που διεκδικούν την αρχηγία συνδυασμών, ακούγονται υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ τουλάχιστον μέχρι τώρα υπάρχουν ενδείξεις νέων συνδυασμών. Φυσικά η αναγκαιότητα πολλών υποψηφίων σε κάθε ψηφοδέλτιο, θα φέρει κινητοποιήσεις μεγάλες και πραγματικά έναν πονοκέφαλο για κάθε υποψήφιο Δήμαρχο. Είναι γεγονός μάλιστα πως οι ζυμώσεις έχουν αρχίσει να διαφαίνονται...
Από το φθινόπωρο θα ξεκινήσουν δυνατά οι ενέργειες των συνδυασμών, ενώ αναμένεται να είναι ένας χειμώνας βαρύς, έντονος και πραγματικά με πολύ παρασκήνιο.
Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι ό,τι γίνεται να γίνεται για το καλό της Ύδρας και μόνο, αφού η κάθε στόχευση των υποψηφίων οφείλει να απέχει από προσωπικές βλέψεις, επάρσεις, συμφέροντα και ατομισμό. Την απόφαση άλλωστε την λαμβάνουν πάντα οι δημότες, που στηρίζουν την ψήφο τους βάσει της δυναμικής του κάθε συνδυασμού. Οπωσδήποτε μπροστά πρέπει πάντα να τραβά η Ύδρα και όλοι εμείς να είμαστε φρουροί του νησιού και απλοί πατριώτες ταγμένοι στην πρόοδο του τόπου μας.