Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Σαν Τζόρτζι και ενστάσεις του Δ. Λαυρεωτικής - O Δήμος Ύδρας ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων του ΥΠΕΝ

  • Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 10:28
  • 1'

Στη συζήτηση των ενστάσεων του Δήμου Λαυρεωτικής παρέστη ο Δήμος Ύδρας παρουσία του Δημάρχου Γ. Κουκουδάκη, μέσω των Δικηγόρων του, ενώπιον της Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας καταθέτοντας σχετικά υπομνήματα.

"Ακόμα μια πολύωρη μάχη έδωσε σήμερα η Ύδρα μας ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας", θα δηλώσει ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης.

"Αντιταχθήκαμε σθεναρά στα αβάσιμα και αόριστα επιχειρήματα της ένστασης του Δήμου Λαυρεωτικής με την οποία επιδιώκει να ανατρέψει την απόφαση του εν λόγω Υπουργείου βάσει της οποίας όλα τα νοικοκυριά της Ύδρας δικαιούνται έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Την νομική εκπροσώπηση του Δήμου μας είχε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαος Χλέπας. Είμαστε σε αναμονή για την απόφαση της προαναφερθείσας Επιτροπής.

Ο Δήμος Ύδρας έχει ήδη εισπράξει πάνω από ένα εκατομμύριο Ευρώ από την λειτουργία του αιολικού πάρκου στην Νησίδα Άγιος Γεώργιος. Μια ενδεχόμενη θετική απόφαση και από την εν λόγω Επιτροπή θα οδηγήσει πολύ σύντομα σε σημαντική έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας για όλα τα νοικοκυριά της Ύδρας.

Δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών μας!!!"