Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Ολοκληρώθηκε η δράση προσφοράς σχολικών ειδών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ύδρας

  • Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 18:23
  • 1'
Η Αντιδήμαρχος Ύδρας Μαίρη Κάτσικα εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πετυχημένη δράση προσφοράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου, με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.
drash1Συγκεκριμένα ανέφερε η κ. Κάτσικα: "Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ευαισθησίας και προσφοράς του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ύδρας, με στόχο τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.
Ευχαριστούμε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για τη θερμή σας ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.
Καταφέραμε και συγκεντρώσαμε δεκάδες σχολικά είδη, από σχολικές τσάντες, χάρακες, τετράδια, ντοσιέ, γόμες, ξύστρες, κ.α.
Η συνεισφορά σας αποδείχτηκε και πάλι πολύτιμη και συνέδραμε στον καθημερινό μας αγώνα για τη στήριξη των οικογενειών του Δήμου μας αλλά και για τη στήριξη των συμπολιτών μας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που τόσο πολύ δοκιμάστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.
Χάρη στην αλληλεγγύη σας και την ανθρωπιά σας καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα και να ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά όλα τα παιδιά από την ίδια αφετηρία."drash2