Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Μανώλης Καραμήτσος: Ευχαριστίες προς τον Αλέξη Βερούκα για την δωρεά ενός φορείου διάσωσης τύπου μπάσκετ

  • Σάββατο, 16 Ιουλίου 2022 12:37
  • 1'

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ύδρας, Μανώλης Καραμήτσος εκφράζει με την παρακάτω επιστολή τις ευχαριστίες του προς τον συμπολίτη μας Εικαστικό Αλέξη Βερούκα για την ευγενική δωρεά ενός φορείου διάσωσης τύπου Μπάσκετ.


"Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, για άλλη μία φορά, τον αγαπητό φίλο κύριο Αλέξη Βερούκα για την ευγενική δωρεά ενός φορείου διάσωσης τύπου Μπάσκετ.

Στο περασμένο Hydra's Trail ένας αθλητής τραυματίστηκε και χρειάστηκε η μεταφορά του από ένα δυσπρόσιτο σημείο στο βουνό στο Νοσοκομείο μας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Η δύσκολη αυτή εμπειρία, γέννησε την ιδέα της αγοράς ενός φορείου διάσωσης και την μόνιμη αποθήκευση του στην περιοχή της Επισκοπής, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών, καθώς όλη την διάρκεια του χρόνου τουρίστες επισκέπτονται τα όμορφα βουνά μας για πεζοπορία, αλλά και κάτοικοι μένουν ψηλά στο βουνό, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από αυτοκίνητο ή ασθενοφόρο.

Με την ευχή να μην βρεθεί ποτέ κανείς συμπολίτης μας στην ανάγκη χρήσης του φορείου, θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τον κύριο Αλέξη Βερούκα για την ευγενική του προσφορά και να του ευχηθώ καλή υγεία."