Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Επιμορφωτικό σεμινάριο και ποιμαντικές επισκέψεις του Μητροπολίτη Ύδρας ΕΦΡΑΙΜ

  • Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2022 18:37
  • 1'
Ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητρόπολης Ύδρας ότι:


Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ συγκάλεσε εν Πόρω το Σάββατο 5η Νοεμβρίου 2022, Ιερατική Σύναξη και ομίλησε στους Πατέρας της εκείσε Αρχιερατικής Περιφέρειας.
Την Κυριακή 6η Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος θα Ιερουργήσει και θα ομιλήσει εις τον Ι .Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Πόρου.
Εν συνεχεία θα αναχωρήσει δι' Αίγιναν όπου επί τριήμερον θα παραστή εις λατρευτικάς εκδηλώσεις με επίκεντρο την Μεγάλη Εορτή του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού και σημειοφόρου εν τη Ι. Μονή του Αγίου.


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. ΕΦΡΑΙΜ ξεκίνησε το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου 2022, το εξ αποστάσεως εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Το γενικό θέμα που θα παρουσιάσουν σε επιμέρους θεματικές ενότητες οι Εκπαιδευτές είναι: "ΘΕΩΡΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ"
Την έναρξη του προγράμματος κήρυξε ο Αρχιμ. π. Θεολόγος Αλεξανδράκης Διευθυντής Ι.Π.Ε, Δρ.Θεολογίας.
Εμπνευσμένο χαιρετισμό απεύθυνε και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. ΕΦΡΑΙΜ.
Εν συνεχεία την 1η θεματική Ενότητα Οργάνωση και Διοίκηση Εκκλησιαστικών Οργανισμών ανέπτυξε η Καθηγήτρια του Κανονικού Δικαίου Ε.Κ.Π.Α κ. Ειρήνη Χριστινάκη.
Ακολούθησε γόνιμος διάλογος.
Η επόμενη διαδικτυακή εισήγηση θα γίνει στις 14 Νοεμβρίου.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Έξοδος Στην Ύδρα