Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης η εκδήλωση του Μουσικού Συλλόγου Ύδρας για το Πολυτεχνείο

  • Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 11:01
  • 1'
Στην κατάμεστη αίθουσα των πρώην μαγειρείων της ΑΕΝ Ύδρας, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση -αφιέρωμα μνήμης στην εξέγερση του Πολυτεχνείου από τον Μ.Σ.Υ.
Όλοι οι μαθητές του Μουσικού Συλλόγου έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, απαγγέλλοντας ποιήματα και διαβάζοντας κείμενα που αφορούσαν στην ημέρα και στα γεγονότα, αλλά και συμμετέχοντας στο μουσικό σύνολο της λαϊκής ορχήστρας.
Η συλλογική προσπάθεια για την πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς άφησε ένα όμορφο αποτύπωμα στο κοινό το οποίο παρακολούθησε την εκδήλωση με αναπόσπαστο ενδιαφέρον.msy11122
Με περισσή φροντίδα, ο μαέστρος και αρχιμουσικός της μπάντας του Μ.Σ.Υ. κος Σπύρος Μανταλάς και η δασκάλα του πιάνου και των μεταλλοφώνων κα Γιόλα Παρίσση, μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους στους μαθητές !
Την ενορχήστρωση και διδασκαλία των κομματιών, καθώς και την τελική επιμέλεια είχε ο αρχιμουσικός κος Σπύρος Μανταλάς.
Ο Μ.Σ.Υ. θα ήθελε να ευχαριστήσει για ακόμα μια φορά τον διοικητή της ΑΕΝ κο Ευάγγελο Δανόπουλο για την πολύ σημαντική του προσφορά, να διαθέτει αίθουσα της Σχολής για την πραγματοποίηση των μαθημάτων του Μουσικού Συλλόγου, καθώς και για την παραχώρηση της αίθουσας των πρώην μαγειρείων της προκειμένου να λάβει χώρα η εκδήλωση.
Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου Ύδρας

Έξοδος Στην Ύδρα