Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

400 τεύχη. Ένα ασύλληπτο ρεκόρ κυκλοφορίας

  • Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 10:54
  • 1'

Όταν πριν 34 χρόνια πρωτοκυκλοφόρησε η «Φωνή της Ύδρας», ίσως κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει τη μακρά πορεία της, που με το παρόν φύλλο αγγίζει τα 400 τεύχη! Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως ένα ανεξάρτητο και αδέσμευτο έντυπο θα μπορούσε να περάσει αλώβητο από τοπικούς κλυδωνισμούς, διαφορετικές δημοτικές αρχές, συνεχείς οικονομικές δυσκολίες και θα καταφέρει να επιβιώσει.

 

Θα ξεπεράσει σε χρονικές αντοχές το «Μέλλον της Ύδρας» και θα καταγράφει την ιστορία του τόπου μας με συνέπεια και επιμέλεια, κάθε μήνα και αδιάλειπτα, τρεισήμισι δεκαετίες τώρα.
Ήταν και θα είναι μια αξιοθαύμαστη πορεία, ένα ασύλληπτο ρεκόρ κυκλοφορίας, που πηγάζει από τη δυνατή σχέση με τους συμπολίτες μας και την απαλλαγή από εξαρτήσεις και συμφέροντα. Που διεκδικεί το συνεχές όραμα της ενημέρωσης εν προοπτική, της υπευθυνότητας και της επικοινωνίας. Με την πεποίθηση ότι εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζουμε συνετά το έργο που ξεκίνησε ο ιδρυτής της «Φωνής της Ύδρας», αείμνηστος Χρήστος Χριστοδούλου, προχωράμε με ήθος την έκδοση της εφημερίδας μας, που αποτελεί μέρος της ιστορίας του νησιού μας και που κατά κοινή ομολογία θεωρείται ένα ζωντανό κύτταρο της Ύδρας.