Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021

Το συναίσθημα πρωτεύει στα βραβεία iPhone Photography Awards 2021

  • Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 20:02
  • 1'

Ένας ισχυρός δεσμός. Άλογο και αναβάτης ξεκουράζονται μαζί.

Στα βραβεία iPhone Photography Awards με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, φαίνεται ευτυχώς πως σε πολλές φωτογραφίες ακόμα πρωτεύει το συναίσθημα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι από τις συνολικά 54 φωτογραφίες που βραβεύτηκαν, μόλις εφτά καταγράφηκαν με τη σειρά iPhone 12, κάτι που σημαίνει πως οι 47 υπόλοιπες φωτογραφίες καταγράφηκαν από παλαιότερα iPhones που περιλαμβάνουν τα X, XR, iPhone 7 κλπ.

Το Πρώτο βραβείο Φωτογράφου της χρονιάς 2021 έλαβε ο Sharan Shetty ο οποίος τράβηξε την παρακάτω φωτογραφία με iPhone X, όταν ταξίδευε γύρω από τους λόφους του Αζερμπαϊτζάν κοντά στο Μπακού.

Εκεί συνεπήρε το βλέμμα του η σκηνή, που ένας άνθρωπος  ο οποίος περιπλανιόταν στα βουνά, κάθησε να ξεκουραστεί παρέα με το άλογό του.

Αυτός ο δεσμός που μοιράζονται οι δύο τόσο όμορφα τράβηξε το ενδιαφέρον του Shetty, για να κάνει αυτή την λήψη και τελικά να λάβει το πρώτο βραβείο!

bond

Στην δεύτερη θέση της κατηγορίας "Children" βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο Ιάκωβος Δρακούλης με την παρακάτω φωτογραφία την οποία κατέγραψε με iPhone 11 Pro.

Children 2nd Iakovos Draculis 1000x750

Μπορείτε να απολαύσετε τις πανέμορφες φωτογραφίες του διαγωνισμού στο IPPAwards.