Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

To Υδραϊκό επιχειρείν στα Ποσειδώνια 2016

  • Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 16:16
  • 1'

 

 

Ξεχωριστή παρουσία με δικό του περίπτερο έχει το Antaeus Travel στα Ποσειδώνια 2016 (6-10 Ιουνίου) στον χώρο του Athens Metropolitan Expo. 

Διευθύνων Σύμβουλος του Antaeus Travel είναι ο Υδραίος στην καταγωγή και πολύ αγαπητός Βασίλης Χατζαντώνης, ο οποίος επισκέπτεται τακτικότατα το νησί μας και διατηρεί έντονους δεσμούς μ’ αυτό.
Στα Ποσειδώνια βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Υδραίων Αθηνών, Γιάννης Σαχίνης ο οποίος επισκέφτηκε το περίπτερο του Antaeus Travel και συνομίλησε με τον Βασίλη Χατζαντώνη.


 

Λίγα λόγια για το Antaeus Travel

 

Το Antaeus Travel Ltd ξεκίνησε την πορεία του το 1988, όταν δύο νέοι επαγγελματίες προερχόμενοι από διαφορετικό ταξιδιωτικό και τουριστικό υπόβαθρο (ο ένας με ειδικότητα στη διακίνηση ναυτικών πληρωμάτων και ο άλλος στον εισερχόμενο – εξερχόμενο τουρισμό) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πρακτορείο που θα εμβαθύνει στο νόημα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Τα τελευταία 25 χρόνια πρωταρχικός σκοπός του Antaeus Travel είναι να ακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο του τουρισμού και να προσφέρει άριστη ποιότητα και καινοτόμες υπηρεσίες.
Το Antaeus είναι σήμερα μέλος των ταξιδιωτικών οργανώσεων ΙΑΤΑ, ΗΑΤΤΑ, ΣΕΤΕ, ΠΕΤΑΓΑ, HΑPCO, ICCA και ASTA ενώ στην γκάμα των πελατών του ανήκουν ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελληνικής, και όχι μόνο, αγοράς. Με εξειδίκευση τόσο στο επαγγελματικό ταξίδι όσο και στα ταξίδια αναψυχής το φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει είναι απεριόριστο. Ορισμένες από τις παρεχόμενες υπηρεσίες είναι: Οργανωμένα ταξίδια σε όλον τον κόσμο, Ταξίδια μεμονωμένων πελατών σε όλον τον κόσμο, Αεροπορικά εισιτήρια και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, Κρατήσεις ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Κρουαζιέρες, Γαμήλια και εξωτικά ταξίδια, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων, λεωφορείων, λιμουζίνων, Ναυλώσεις σκαφών, αεροσκαφών και ελικοπτέρων και πολλά άλλα.
To 2012 στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τη ναυτιλία, το Antaeus Travel ιδρύει το υποκατάστημά του στη Μανίλα στις Φιλιππίνες με τον διακριτικό τίτλο Antaeus Marine Travel Inc, ενώ πρόσφατα απέκτησε & γραφείο στην Ελβετία με τον διακριτικό τίτλο Antaeus Corporate Holidays AG.