Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Γράφει η Corriere Dellasera για την Ύδρα

  • Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 19:02
  • 1'

 

  

Είναι γεγονός πως ένα fan trip, μια επίσκεψη δημοσιογράφων και φυσικά οι επαφές της Ελένης Δημοπούλου, Περιφερειακής Συμβούλου, Εντεταλμένης σε θέματα τουριστικής προβολής Περιφέρειας Αττικής, μπορεί να προκαλέσουν... άμεσα δημοσιεύματα. Σε συνεργασία φυσικά με τον Δήμο Ύδρας, την Ένωση Ξενοδόχων Ύδρας και τους φορείς του νησιού μας.

Έτσι και έγινε και η Ύδρα παρουσιάστηκε σε άρθρο της ιταλικής εφημερίδας CORRIERE DELLASERA. Η δημοσιογράφος Luisa Taliento γράφει για την Ύδρα αλλά και την Αίγινα και τις Σπέτσες, χαρακτηρίζοντας τα νησιά μας σαν τρία μαργαριτάρια που έχουν να προσφέρουν παραλίες, εκκλησίες και μπορεί κανείς να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα και να χαλαρώσει.
Για την Ύδρα συγκεκριμένα γράφει για την ηρεμία της, την έλλειψη αυτοκινήτων, τον Ιερό Καθεδρικό Ναό, αναφέρει την Σχεδιάστρια Έλενα Βότση, το Έρως, τον Προφήτη Ηλία, κάποια εστιατόρια, και δίνει μια μικρή γεύση από το νησί.
Το άλλο άρθρο που θα γράψει η δημοσιογράφος την Άνοιξη, θα αφορά τα υπόλοιπα νησιά αλλά και την Αθήνα από μια άλλη οπτική! 

Δείτε εδώ το άρθρο.

Έξοδος Στην Ύδρα