Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

"Η ανανέωση όρκων" - Το νέο σποτ της Περιφέρειας Αττικής γιορτάζει την αγάπη!

  • Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020 07:29
  • 1'

To νέο οπτικοακουστικό υλικό της Περιφέρειας Αττικής που παρουσίασε πρόσφατα στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, o Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης περιλαμβάνει τρία νέα εξαιρετικά τουριστικά σποτ με τίτλους: «Η ανανέωση όρκων»«Η Κουκουβάγια» και «Ο Γλάρος» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαδουλάκη και Μ. Ντούζα, στα οποία αποτυπώνεται η φιλοσοφία και η δημιουργική προσέγγιση, πάνω στις οποίες βασίστηκε η στρατηγική για την τουριστική προβολή της Αττικής.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το βίντεο με τίτλο «Η Ανανέωση Όρκων» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαδουλάκη το οποίο απευθύνεται σε όλα τα ηλικιακά κοινά και παρουσιάζει την Αττική ως μητροπολιτική Περιφέρεια και ως πολυδιάστατο τουριστικό προορισμό με έμφαση στις ενότητες πολιτισμός, γαστρονομία, θάλασσα, νυχτερινή ζωή, shopping και sightseeing.

Η ανανέωση όρκων και ο πολιτικός ή θρησκευτικός γάμος στις εκκλησίες μας, φέρνει κάθε χρόνο στην Ελλάδα πλήθος επισκεπτών που έρχονται να ζήσουν τις ιδιαίτερες στιγμές τους κοντά στα νησιά, τη θάλασσα και να γευτούν το "νέκταρ" της αγάπης!

Η Ύδρα αποτελεί λατρεμένη επιλογή εκατοντάδων ζευγαριών για την ανανέωση των όρκων της αγάπης τους, αλλά και την επισφράγιση ενός μεγάλου έρωτα.

Οι χιλιομετρικές αποστάσεις μικραίνουν μπροστά στην επιθυμία των ζευγαριών κάθε ηλικίας, να ζήσουν το όνειρο της σύνδεσής τους κάτω από τον ελληνικό ήλιο και την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Μαζί τους έρχεται και όλη η οικογένεια που βιώνει ρομαντικές και ανεπιτήδευτες στιγμές απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα, το καλό φαγητό και τις ομορφιές του τόπου μας.  

Σε κάθε περίπτωση οι βασικοί άξονες της στρατηγικής της Περιφέρειας έχουν στόχο να γίνει η Αττική ένας σύγχρονος, κοσμοπολίτικος 12μηνος τουριστικός προορισμός, μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

Πολυμέσα