Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Σε ενωτικό και ευχάριστο κλίμα η Γενική Συνέλευση και η κοπή πίτας του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά

  • Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 16:14
  • 2'

Σε ευχάριστο, πατριωτικό και ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 το πρωί, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά που συνδυάστηκε με την κοπή της βασιλόπιτας.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα γραφεία του Υδραϊκού Συνδέσμου Πειραιά και αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά.

Τη Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Κοσμήτωρ του Υ.Σ.Π, Νίκος Δαρδανός ο οποίος αναφέρθηκε στους κύκλους που κάνει η ζωή, εκφράζοντας τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου στην οικογένεια της εκλεκτής Προέδρου του Υ.Σ.Π. κ. Άννας Βάρκα Μαυροειδάκου για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα των δυο κοριτσιών της, αείμνηστου Σάββα Μαυροειδάκου. Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο η Πρόεδρος κ. Άννα Βάρκα, η οποία ευχαρίστησε όλους, όσοι της συμπαραστάθηκαν για την απώλεια του συζύγου της, εκφράζοντας την αμέριστη αγάπη τους στην οικογένειά της. Κατόπιν η κ. Βάρκα εξέθεσε αναλυτικά τη σημερινή κατάσταση του Υ.Σ.Π., τα έσοδα και τα έξοδα και ζήτησε τη συνδρομή όλων των μελών για την εύρυθμη λειτουργία του Συνδέσμου και την προσφορά του σε όποιον έχει ανάγκη. Αναφέρθηκε επίσης στις επερχόμενες εκλογές, ευχόμενη να υπάρξει αγάπη, συνέπεια και έλλειψη αντιπαλότητας στους υποψηφίους. Τόνισε με έμφαση την επιθυμία της να επανεκδοθεί το περιοδικό του Συνδέσμου, με ιστορικά θέματα και πολλά άλλα άρθρα με τη στήριξη και της Δημοσιογράφου Ελένης Χριστοδούλου. Τέλος, η κ. Βάρκα ευχήθηκε να είναι το 2019 μια χρονιά με υγεία, ευτυχία, αγάπη και δημιουργικότητα για όλους!

Τον λόγο έλαβαν επίσης: ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων, Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων Σπύρος Σπυρίδων, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, Μανόλης Τσακίρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας, Λευτέρης Κεχαγιόγλου, ο πρ. Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Ύδρας, Κώστας Αναστόπουλος και ο Υποψήφιος στην ΠΕ Νήσων με τον συνδυασμό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού με την Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», Χρήστος Πάλλης.

Μετά τη Γενική Συνέλευση ακολούθησε, η Κοπή της Βασιλόπιτας που ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Βάρκας. Η πίτα είχε δύο φλουριά και τα δώρα τους προσφέρθηκαν από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ύδρας Στυλιανού και Μαρίας Βέτιμη.

Η όμορφη εκδήλωση συνεχίστηκε με δεξίωση που περιελάμβανε πεντανόστιμα εδέσματα και αναψυκτικά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Υδραίοι, μέλη και φίλοι του Υ.Σ.Π., ιδιαιτέρως δε, ο Βουλευτής της ΝΔ, Α’ Πειραιά και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου Ύδρας Μανόλης Τσακίρης, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΥ, Κατερίνα Μαραγκού, ο Πρ. Δήμαρχος Ύδρας Κώστας Αναστόπουλος, ο Πρ. Δήμαρχος Μεθάνων, Παν. Λάμπρου, οι υποψ. Βουλευτές ΝΔ Σπύρος Σπυρίδων, Ζωή Ρούσσου, ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Χρήστος Πάλλης, ο Πρόεδρος του ΕΔΜΝ Λευτέρης Κεχαγιόγλου, ο τ. Πρόεδρος του Επαγ. Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργος Μπενέτος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Ύδρας Δημήτρης Σαράντης, ο Γ. Γραμματέας του ΥΣΠ Νίκος Σταματάκος, η Ειδική Ταμίας-Επιμελήτρια Μαρία Βέτιμη, ο Κοσμήτωρ Νίκος Δαρδανός, η Αντιπρόεδρος Μάντη Κουντουριώτη, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γεώργιος Φανελάκης, η Ζωή Μαυροειδάκου, η Δημοσιογράφος Παυλίνα Πρωταίου, οι συντ. Πλοίαρχοι Ε.Ν., Αντώνης Τζίρμπης, Δημήτρης Τσιγκάρης, Γιώργος Σκλάβος, Γιάννης Τάγκαλος, Γιώργος Καλαφάτης, ο Στέφανος Ντούσκος, ο Οδοντίατρος Αντώνης Γιαννίμπας, ο Σταμάτης και η Ντόρα Χρυσαφίτη, η Παναγιούλα Δασκαλάκη, ο Γιάννης Βούλγαρης, η Μαρία Σπαλιέρη, ο Αθανάσιος Δέδες, η Ελένη Φανελάκη, ο Γιάννης και η Δήμητρα Μελαχροινού, ο Γιώργος και η Βάσω Μπαρμπαρή, ο Νίκος Π. Σταματάκος, ο Νώντας και η Φανή Λουλού και πολλοί άλλοι.