Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022

Διαγωνισμοί Φωτογραφίας

  • Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 21:10
  • 1'

Περιεχόμενα

Διαγωνισμός Φωτογραφίας

20 Μαΐου έως 20 Ιουνίου 2014 (Αποτελέσματα Διαγωνισμού)

Για τρίτη χρονιά η "Φωνή της Ύδρας" διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο πλαίσιο μιας συντονισμένης δράσης ομαδικότητας και κοινού προσανατολισμού, με θέμα: "Καθημερινά πλάνα της Ύδρας".
Στείλτε μας μέχρι 2 (δύο) δικές σας φωτογραφίες στο info@fonitisydras.com με την ένδειξη: Για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας και διεκδικήστε υπέροχα δώρα.
 

diagonismos afisa 14 tel web

 


 

Aποτελέσματα 3ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας με θέμα: "Καθημερινά πλάνα της Ύδρας"

Ολοκληρώθηκε ο 3ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας που διοργάνωσε για τρίτη χρονιά η "Φωνή της Ύδρας". Και φέτος η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και το επίπεδο των φωτογραφιών εξαιρετικό. Οι νικητές του διαγωνισμού μας είναι οι ακόλουθοι:

 

1ο Βραβείο, Άννα Παρίση -  Κερδίζει ένα Tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7'' 8GB

2ο Βραβείο, Ανδρόνικος Τσιγκούνης  - Κερδίζει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix S32 Blue Waterproof-Shockproof

3ο Βραβείο, Βασιλική Γκιώνη - Κερδίζει ένα Σακ Βουαγιάζ της Delsey. 

 

Επιπλέον μετά από κλήρωση σε όσους είχαν ψηφίσει τις φωτογραφίες του Διαγωνισμού μας στη σελίδα μας στο facebook, νικήτρια είναι η Ρόζι Αποστολίδου, η οποία κερδίζει το πλήρες δείπνο δύο ατόμων προσφορά του εστιατορίου Veranda στην Ύδρα.

Ακόμα η φωτογραφία με τα περισσότερα likes στη σελίδα μας στο fb ήταν της κυρίας Zoia Mladenova η οποία κερδίζει ένα δώρο του οίκου ΜΕΜΟ PARIS που προσέφερε το κατάστημα SPEAK OUT στην παραλία της Ύδρας. 

 

 

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η «Φωνή της Ύδρας» διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:
«Καθημερινά πλάνα της Ύδρας», με τους παρακάτω όρους:

1. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την 20/05/2014 έως και 20/06/2014.
2. Ο ενδιαφερόμενος ο οποίος επιθυμεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλει μέχρι 2 (δύο) φωτογραφίες πνευματικής του ιδιοκτησίας, οι οποίες θα απεικονίζουν θέμα από την καθημερινότητα στο νησί της Ύδρας, μόνο στο email της εφημερίδας info@fonitisydras.com με την ένδειξη: Για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας.
3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ελεύθερη. Μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ενδιαφερόμενοι ανεξάρτητα από φύλο, με μόνο περιορισμό την ηλικία που ορίζεται άνω των 15 χρονών.
4. Οι φωτογραφίες θα γίνονται δεκτές σε μορφή ηλεκτρονικού αρχείου jpg ή αρχεία που προέρχονται από σκαναρισμένες εικόνες σε μορφή πάλι jpg.
5. Κατά την αποστολή ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να αναγράφει πραγματικό ονοματεπώνυμο καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας. Μετά τη λήψη των φωτογραφιών η διοργανώτρια θα αποστέλλει απαντητικό email αποδοχής της συμμετοχής.
6. Οι φωτογραφίες που διαγωνίζονται, θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή κατά 60% και από τους φίλους της σελίδας fonitisydras.com στο Facebook κατά 40%. Tην κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Παναγιώτης Ράππας, Σκηνοθέτης-Animator, η Καίτη Χαλιορή, Εικαστικός-New Media Artist, o Αντώνης Καλογιάννης, Σκηνοθέτης και ο Κώστας Αγγελόπουλος, Υπεύθυνος Φωτογραφίας της ΄"Φωνής της Ύδρας".
7. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τρεις νικητές. Το πρώτο βραβείο θα κερδίσει ένα Tablet Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7'' 8GB. Το δεύτερο βραβείο θα κερδίσει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon Coolpix S32 Blue Waterproof-Shockproof. Το τρίτο βραβείο θα κερδίσει ένα Σακ Βουαγιάζ της Delsey.
Οι φωτογραφίες που θα συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό, θα αναρτώνται χωρίς όνομα στη σελίδα fonitisydras.com στο facebook, όπου εκεί θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας μέσω likes. Όσοι φίλοι της σελίδας μας συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική αυτή ψηφοφορία θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσει ένας από αυτούς, ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων, στο εστιατόριο Veranda στην Ύδρα.

Επιπλέον ένα υπέροχο αρωματικό κερί του οίκου ΜΕΜΟ PARIS περιμένει αυτόν ή αυτήν που η φωτογραφία του θα λάβει τα περισσότερα likes στη σελίδα μας στο facebook/fonitisydras.com μέχρι τις 20 Ιουνίου 2014. To κερί ΜΕΜΟ είναι μια προσφορά του καταστήματος Speak Out που βρίσκεται στην Παραλία της Ύδρας.

8. Δε γίνονται δεκτές φωτογραφίες με περιεχόμενο που προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη κατά την κρίση της διοργανώτριας.
9. Όποια φωτογραφία παραληφθεί μετά την προβλεπόμενη διάρκεια του διαγωνισμού δε θα συμμετέχει στο διαγωνισμό.
10. Σε περίπτωση που οι φωτογραφίες εικονίζουν πρόσωπα, εν αγνοία τους, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο φωτογράφος.
11. Η διοργανώτρια μπορεί να παρατείνει ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες συμμετοχής κατόπιν ενημέρωσης.
12. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο τεύχος Ιουλίου 2014 στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας.
13. Η διοργανώτρια έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του διαγωνισμού όπως εκείνη ορίζει. Καθώς να θέσει παράλληλη γνωστοποίηση του φωτογράφου εφόσον αυτή το επιθυμεί.
14. Πληροφορίες και νεότερα για το Διαγωνισμό θα μπορείτε να λαμβάνετε από την ιστοσελίδα μας www.fonitisydras.com ή κάνοντας like στo facebook fonitisydras.com

15. Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που πληροί τους παραπάνω όρους και η κάθε συμμετοχή σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών.

Καλή σας Επιτυχία! 


 

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

1 Απριλίου - 10 Μαΐου 2013

Για δεύτερη χρονιά η "Φωνή της Ύδρας" διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας στο πλαίσιο μιας συντονισμένης δράσης ομαδικότητας και κοινού προσανατολισμού, με θέμα: " Η  Ύδρα του χρώματος και της πέτρας". Στείλτε μας μέχρι 2 (δύο) δικές σας φωτογραφίες και διεκδικήστε υπέροχα δώρα.

Το Πρώτο βραβείο θα κερδίσει ένα Smartphone Samsung Galaxy Y Grey*. Το Δεύτερο βραβείο θα κερδίσει μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Olympus VG-150 Silver. Το Τρίτο βραβείο θα κερδίσει ένα ασύρματο τηλέφωνο Gigaset Α120 Duo Black.  * Το Smartphone Samsung Galaxy Y Grey είναι μια χορηγία του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών HYDRA APP. Ακολουθούν πληροφορίες και όροι διαγωνισμού. 

diagon telrgbweb

 

 Αποτελέσματα του 2ου Διαγωνισμού καθώς και στιγμιότυπα από την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας στο ΙΑΜΥ    >>περισσότερα

 

 


 

 

 

Αποτελέσματα 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας  2012

"Η  Ύδρα μέσα από τις εποχές"

 

 

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που προσέγγισαν με ευαισθησία την Ύδρα μέσα από τις εποχές, προσφέροντάς μας φωτογραφίες ιδιαίτερες και ξεχωριστές.
 
 

 

diagonismos1site 

 

 

 1ο Βραβείο (Τrolley Bag Kipling) 

Κώστας Αργίτης
 
no08site
 
 
 
 2o  Βραβείο (Σακ βουαγιάζ Kipling)
Μανόλης Γκιώζος

no43site 
 
3ο Βραβείο (Σακίδιο πλάτης Kipling)
Βαγγέλης Γκιώνης
  
 
  

                                                                                                              VIDEO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ