Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023

Διπλός χρυσός ο Άγγελος Πλευρίτης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF στη Δανία

  • Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 18:09
  • 1'

 

Με δύο χρυσά μετάλλια, στις αποσκευές του θα επιστρέψει στην Ύδρα, ο Άγγελος Πλευρίτης, γιος του Νίκου Πλευρίτη και της Λουκίας Λούλου, ο οποίος κατά το 18ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WIKF, που διεξάγεται στη Δανία (25-27 Σεπτεμβρίου 2015), στο άθλημα WADO RYU KARATE, κατόρθωσε να επιδείξει άριστο αγωνιστικό πνεύμα και εξαιρετικές επιδόσεις, που τον έστεψαν δύο φορές χρυσό νικητή. Πιο συγκεκριμένα ο Άγγελος Πλευρίτης, που προέρχεται από τον αθλητικό σύλλογο «Η Γροθιά της Ύδρας», αγωνιζόμενος στην κατηγορία ΚΑΤΑ, 8-9 ετών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό τον Fernandez Perez από την Ισπανία. 

Σήμερα αγωνίστηκε στην κατηγορία KUMITE 8-9 ετών, στην οποία επίσης έλαβε χρυσό μετάλλιο, νικώντας στον τελικό τον Σουηδό Rubin Hugo, 9-3. Χαρακτηριστικό του αθλητή Άγγελου Πλευρίτη για το συγκεκριμένο αγώνισμα, ήταν οι άνετες νίκες με τους αντιπάλους του, με μεγάλες διαφορές στα σημεία.
Επίσης στους αγώνες από την πλευρά της Υδραϊκής αποστολής της «Γροθιάς της Ύδρας», συμμετείχε η Γεωργία Γκιώνη στην κατηγορία ΚΑΤΑ Νεανίδων, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση και κατακτώντας την 7η θέση.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον ταλαντούχο αθλητή Άγγελο Πλευρίτη για τη διπλή χρυσή νίκη, αλλά και στη Γεωργία Γκιώνη για τη συμμετοχή των δυο αυτών Υδραιόπουλων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Πολλά μπράβο δίνουμε επίσης και στον προπονητή τους Γιάννη Πράπα για τη συμβολή του στην εξέλιξη των αθλητών.

Πάντα επιτυχίες ευχόμαστε σε όλους!