Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Μεγάλη επιτυχία για τον Παναγιώτη Χαραμή. Η αθλήτριά του Ο. Ρεμπούλη προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

  • Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 14:01
  • 1'

 

Σήμερα το πρωί στον 42ο Μαραθώνιο του Βερολίνου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ουρανία Ρεμπούλη, την οποία προπονεί ο Υδραίος Παναγιώτης Χαραμής, μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα κατάφερε να σημειώσει χρόνο 2:39:52' και να πιάσει το όριο της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016. Η μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας, της έδωσε το εισιτήριο για να ταξιδέψει στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και να δει τους κόπους της και τις προσπάθειές της να ανταμείβονται. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ότι τερμάτισε μαζί με την Ρεμπούλη και άλλη μια Ελληνίδα αθλήτρια η Σοφία Ρήγα, που πήρε και εκείνη την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Ο προπονητής της Ουρανίας Ρεμπούλη, Παναγιώτης Χαραμής, δήλωσε στη «ΦτΥ» απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοση της αθλήτριάς του και ελπίζει στη συνέχιση της πετυχημένης της πορείας καθώς και σε μια καλή θέση της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Να θυμίσουμε εδώ, κάτι το οποίο μας κάνει όλους διαχρονικά περήφανους, μια και ο Παναγιώτης Χαραμής κατέχει την 3η καλύτερη επίδοση Έλληνα Αθλητή όλων των εποχών στον Μαραθώνιο δρόμο, την οποία είχε πραγματοποιήσει στο Ρότερνταμ με 2:13:32.
Όπως όλα δείχνουν ο Παναγιώτης Χαραμής θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει για άλλη μια φορά και να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όχι όμως πλέον ως σπουδαίος αθλητής, αλλά ως προπονητής μιας εξαιρετικής αθλήτριας. Ευχόμαστε τα καλύτερα και για τους δύο.