Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019

Δεύτερη στον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας η Ρεμπούλη, του Παναγιώτη Χαραμή. Άλλοι τέσσερις αθλητές του, στις πρώτες θέσεις

  • Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2015 15:01
  • 1'

 

Μεγάλες επιτυχίες είχαν και σήμερα οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναγιώτη Χαραμή στον 33ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό. Ανάμεσα στους 43.000 αθλητές που ξεχύθηκαν συνολικά στους δρόμους της πρωτεύουσας, δεύτερη τερμάτισε στον Μαραθώνιο η αθλήτρια του Χαραμή, Ουρανία Ρεμπούλη (2.54.32) η οποία σημείωσε μια πολύ σπουδαία διάκριση μετά την Minori Hayakari (Ιαπωνία - 2.52.06) και ουσιαστικά η αθλήτρια είναι 1η στο Πανελλήνιο. 

Στον αγώνα των 10.000 μέτρων ήρθε πρώτος ο αθλητής του Χαραμή, Κώστας Γκελαούζος 32.03, δεύτερος ο επίσης αθλητής του Χρήστος Μπουντούλης 32.12, ενώ στις γυναίκες πρώτη, η αθλήτριά του Αναστασία Καρακατσάνη 34.59 και επίσης τρίτη η Παναγιώτα Βλαχάκη 36.33.
Ο Γκελαούζος που ήρθε πρώτος στο 10άρι δήλωσε: «Είναι ένας ξεχωριστός αγώνας ο Μαραθώνιος. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι σε αυτόν τον αγώνα και να τερματίζεις σε αυτό το Στάδιο. Συμβαίνουν τόσα αρνητικά αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και ένα τόσο ωραίο γεγονός μόνο καλά μας προσφέρει».

Θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Χαραμή για τις σπουδαίες επιτυχίες των αθλητών του και τις πρωτιές. Ξέρει πάντα να μας κάνει περήφανους! Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο Παναγιώτης Χαραμής έγινε Ομοσπονδιακός Προπονητής του ΣΕΓΑΣ, στους δρόμους αντοχής. Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο του και πάντα ανάλογες διακρίσεις!

Συμμετοχή και βελτιωμένους ατομικούς χρόνους είχαν και οι αθλητές της Ύδρας, Hydra Runners.