Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας ευχαριστεί για τους αγώνες SwimRun Hydra

  • Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 11:05
  • 2'

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας εξέδωσε ευχαριστήριο σχετικά με το αγωνιστικό τριήμερο του SwimRun Hydra.

Aκολουθεί το ευχαριστήριο:

Αγαπημένοι μας Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες, αγαπητοί Φίλοι,
Η Ύδρα μας πρωτοστάτησε για άλλη μια φορά στον εναλλακτικό τουρισμό με το SwimRun Hydra, τον πρώτο αγώνα ζευγαριών κολύμβησης και τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα αλλά και στη Μεσόγειο. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σπορ, ένα πλούσιο αθλητικό και ψυχαγωγικό γεγονός για το νησί μας που συνδύασε αθλητισμό, ομαδικό πνεύμα και αλληλεγγύη μεταξύ των αθλητών και εθελοντών αλλά και των επισκεπτών και των κατοίκων της Ύδρας. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ανταπόκριση από πολλά μέρη της Ευρώπης και της Ελλάδας με χαρακτηριστικές τις συμμετοχές κορυφαίων Ελλήνων και Ευρωπαίων αθλητών - πρωταθλητών. Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που συμβάλατε με οποιοδήποτε τρόπο στη διοργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του σπουδαίου γεγονότος. Αυτή η προσπάθεια έφερε την Ύδρα μας πιο κοντά στο πνεύμα του αθλητισμού και της ομαδικότητας. Πολλά ευχαριστώ για τη σημαντική βοήθεια του Λιμεναρχείου – Λιμενικού Σώματος και ιδιαιτέρως στον Λιμενάρχη, στην Αστυνομική Αρχή, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, στο Eθελοντικό Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ύδρας, στο Ιστορικό Μουσείο - Αρχείο Ύδρας, στον Σκακιστικό Όμιλο Ύδρας, στον Σύλλογο Δρομέων Ύδρας και όλους ανεξαιρέτως τους επαγγελματίες που για άλλη μια φορά ήταν κοντά μας με τις ευγενικές χορηγίες τους αλλά και την οποιαδήποτε μικρή ή μεγάλη αρωγή τους.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ύδρας και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο και Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μπελεγρή, την Αντιπρόεδρο Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας κα. Αικατερίνη Μαραγκού και τον Υδραϊκό Ναυτικό Όμιλο με πρόεδρο τον Θεόδωρο Μουστακαρία για την καθοριστική τους συμβολή στην διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων SwimRun Hydra.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά: Τα ξενοδοχεία και τις πανσιόν "Sidra hotel", "Phaedra hotel", "Alexandra guest house", ξενώνας "Νηρηίδες", "Miranda", "Guesthouse Kalliopi", “Alkionides pension", Filenia", "Pension Erofili", "Pension Anna", "Amarylis", "Kirki" καθώς και τις καφετέριες "Isalos", "Sinialo", "Prima'', "Ρολόι", "Γωγώ" για τη δωρεάν φιλοξενία (δωμάτια και γεύματα) στους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης. Η αρωγή τους ήταν πολύτιμη, για μια διοργάνωση που σκαρφαλώνει με γοργούς ρυθμούς στην φυσική της θέση: Η πιο Premium και Extreme αθλητική διοργάνωση της Χώρας μας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που ήδη για εμάς αποτελεί θεσμό, θα γίνεται κάθε χρόνο με επόμενη ημερομηνία συνάντησης στις 15-16-17 Νοεμβρίου του 2019. Ήδη το υλικό των αγώνων ξεκινάει το ταξίδι προώθησης προς όλες τις διεθνείς εκθέσεις γενικού και εναλλακτικού τουρισμού. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Κωνσταντίνο Μητρόπαπα επικεφαλής της TRIMORE Multisports Events, τους συνεργάτες του, την εταιρεία diaplouss.s.d.a. Ltd, γιατί συνετέλεσαν ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποίησαν τους αγώνες και τις παράπλευρες δράσεις τους για όλους (μικρούς – μεγάλους). Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο νησί και προώθησαν την Ύδρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τέλος ένα εγκάρδιο ευχαριστώ σε όλους Εσάς τους Δημότες και φίλους της Ύδρας, για την αγάπη σας, τα συγχαρητήρια και τις πολλές ευχές σας. Η δική σας αγάπη είναι η ηθική ανταμοιβή μας στους κόπους μας, για το καλό της Ύδρας μας.

Με μεγάλη εκτίμηση και ευχαριστίες,


Γεώργιος Κουκουδάκης

Δήμαρχος Ύδρας- Πρόεδρος ΚΕΔΥ