Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

«Πεντάμορφος» ο Α.Ο. Ύδρας. Συνέτριψε το Τολό με 5-2

  • Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2018 19:03
  • 1'

Για μια ακόμα αγωνιστική ο Α.Ο.Υ ήταν εντυπωσιακός και προσέφερε γκολ και θέαμα στους φίλους του, που τον παρακολούθησαν από κοντά.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Ύδρας φιλοξένησε για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος την ομάδα του Τολού.

Προβλεπόταν μια δύσκολη αναμέτρηση γιατί είχε να αντιμετωπίσει και τις αρκετές ελλείψεις στη βασική ενδεκάδα της λόγω τιμωριών και τραυματισμών.

Ο Α.Ο.Υ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και αντίστασης στο Τολό, φτάνοντας γρήγορα το σκορ στο 2-0.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια με κάποιες άτυχες στιγμές στην άμυνά τους, έδωσαν δικαιώματα και δέχτηκαν απρόσμενα δύο γκολ, πηγαίνοντας έτσι ισόπαλοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Το δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικό, η ομάδα της Ύδρας βελτιώνοντας πολύ την κυκλοφορία της μπάλας και φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή της, δημιούργησε πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ, έχασε ευκαιρίες και τελικά πέτυχε άλλα τρία τέρματα, γράφοντας το τελικό 5-2 !
 

Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΟΥ παραμένει 2ος στην Βαθμολογία του Γ΄ ομίλου της Α2 της Ε.Π.Σ.Αργολίδος. Μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον πρωτοπόρο Παμμηδεατικό.

Τα τέρματα πέτυχαν για την ομάδα μας οι: Νούρι Ζντραβα(2), Δημήτρης Τζάκας, Βαγγέλης Μπάσο, Γιώργος Σκόρρας.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο.Υ θα αγωνιστεί εκτός, με τον Α.Γ.Ο.Ν

-

Φωτογραφία: Σπήλιος Σπηλιώτης