Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία ο φιλικός των Ακαδημιών ΑΟΥ-ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ. Ευχαριστίες του Προέδρου και του Δ.Σ. του ΑΟΥ

  • Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 19:05
  • 1'

Στο γήπεδο της Ύδρας οι αθλητές και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών Α.Ο. Ύδρας και Τροιζηνιακού στα πλαίσια των εορτασμών "Μιαούλεια 2019".

Στο γήπεδο της Ύδρας οι αθλητές και των δυο ομάδων έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και αρκετά γκολ. Παράλληλα εκτυλίχθηκαν όμορφες στιγμές Αθλητισμού και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών των δυο ομάδων. Ήταν ένας φιλικός αγώνας ο οποίος χωρίστηκε σε τέσσερις αγώνες τεσσάρων ηλικιακών κατηγοριών (2005-2006, 2007-2008, 2009 - 2010 και 2011-2013).

Ο Πρόεδρος του ΑΟΥ Τάκης Μαρκαντώνης και το Δ.Σ. της ομάδας θέλουν να εκφράσουν:

Ευχαριστίες θερμές στην ομάδα, στο προπονητικό επιτελείο αλλά και σε όλα τα παιδιά του Τροιζηνιακού που μας τίμησαν με την παρουσία τους για 2η συνεχόμενη χρόνια.

Ευχαριστίες θερμές στην ΚΕΔΥ και την Αντιπρόεδρο Κατερίνα Βούλγαρη Μαραγκού για την κάλυψη των εξόδων της μεταφοράς της ομάδας του Τροιζηνιακού από και προς τον Γαλατά καθώς και την προσφορά των επάθλων και των μεταλλίων.

Ευχαριστίες στην εταιρεία Akliros Cruises και τον καπετάνιο Βασίλη Άκληρο για την ασφαλή μεταφορά των αθλητών.

Ολόθερμο ευχαριστώ στην Σωτηρία μας, την παιδίατρο μας που βρέθηκε στον αγώνα έτσι ώστε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν με απόλυτη ασφάλεια.

Ευχαριστίες στον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες να παρακολουθήσει τον αγώνα και μοίρασε απλόχερα το πιο θερμό του χειροκρότημα για τις προσπάθειες των παιδιών και των δυο ομάδων.

Ευχαριστίες στους Ποδοσφαιριστές του ΑΟΥ Δημήτρη Τσαγκάρη, Δημήτρη Κραβαρίτη και Γιώργο Κυριακάκη που ανέλαβαν το δύσκολο ρόλο της διαιτησίας καθώς και για όλη την προσφορά τους στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Ευχαριστίες στους Προπονητές των Ακαδημιών μας Νεκτάριο Καλαφάτη και Αλέξανδρο Παπανικολάου. Όλη τη χρονιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τα παιδιά και αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ.

Τέλος θερμές ευχαριστίες στους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας που ακόμα μια χρόνια εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ύδρας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ύδρας λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα «Πρώτα τα παιδιά, πρώτα η διασκέδαση και ο αθλητισμός».

Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ. και οι αθλητές του Α.Ο.Υ. σας εύχονται Καλό Καλοκαίρι.