Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Να βγει πιο δυνατός από την ήττα του ο ΑΟΥ !

  • Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 19:18
  • 2'

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα της Ύδρας στο ντέρμπι του ομίλου με αντίπαλο το Ηλιόκαστρο.

 

Σε έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο του Γαλατά η ομάδα της Ύδρας αντιμετώπισε για τρίτη φορά φέτος το Ηλιόκαστρο. Ο αγώνας είχε χαρακτηριστεί ως το ντέρμπι του πρωταθλήματος καθώς αγωνιζόντουσαν οι δυο ομαδες με τις περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο νικητής θα αποκτούσε σημαντικό πλεονέκτημα καθώς οι δυο αντίπαλοι μέτραγαν από μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ο αγώνας αν και είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες δεν ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια. Η ομάδα της Ύδρας είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ πρώτα με ένα ψαλιδάκι του Μιχάλη και έπειτα μ' ένα φάουλ του Καλαφάτη, όμως έπεσαν σε έναν αντίπαλο τερματοφύλακα σε πολύ καλή μέρα .
Όλα έδειχναν ότι το Χ θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα καθώς προς το τέλος κανείς δεν ήθελε να διακινδυνεύσει μια ενδεχόμενη ήττα. Ωστόσο μια καλή αντεπίθεση των αντιπάλων μας ήταν αρκετή για να ανοίξουν το σκορ αλλά και να κρατήσουν τη χρυσή νίκη για αυτούς. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης (αν δεν έρθουν τα πάνω-κάτω), πλέον φαντάζει αρκετά δύσκολη, καθώς η ομάδα έμεινε πίσω τρεις βαθμούς, αλλά και υστερεί και στην ισοβαθμία από τον πρωτοπόρο. Το κακό αποτέλεσμα έφερε κατήφεια αλλά και προβληματισμό στον ΑΟΥ, καθώς η δεύτερη αυτή συνεχόμενη ήττα στέλνει την ομάδα μάλλον εκτός πρωτιάς.

Η γνώμη μας φυσικά είναι ότι η ομάδα πρέπει να μείνει ενωμένη, να μάθει από τα λάθη της, ώστε έτσι να αποκτήσει χαρακτήρα και να βγει πιο δυνατή, για να μπορεί να κερδίζει κρίσιμα παιχνίδια όταν χρειάζεται. Μην ξεχνάμε η ομάδα μας που κέρδισε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία το 2009, πόσες φορές είχε φτάσει στην πηγή και δεν τα είχε καταφέρει στο τέλος...
Πάντως γεγονός είναι πως εκτός των άλλων υπάρχουν πολλές δυσκολίες μέχρι στιγμής στην ομάδα της Ύδρας, αφού είναι αυτή που πλήττεται πιο πολύ αγωνιστικά αλλά και οικονομικά από την απόφαση της διοργανώτριας ώστε ο τρίτος γύρος του ομίλου να γίνεται σε ουδέτερα γήπεδα.


13/1/13, Γήπεδο Γαλατά, Καιρός: Βροχερός 14 C
Α.Ο.Υ - Ηλιόκαστρο 0-1
Γκολ: Σαράντος 79'
Διαιτητής: Πάνου


Ενδεκάδα Ύδρας:
Βαϊάνης
Τσαγκάρης-Ndoni-Αναργύρου-Χατζηνικολαΐδης-Σκόρρας-
Τζάκας-Δουληγέρης-Καλαφάτης-Μιχάλης-Βατίστας
Αλλαγές:
Μιχάλης Μ>Κυριακάκης 65΄
Ράμπιας>Χατζηνικολαΐδης 82΄
Δουληγέρης>Shihu 85΄


Βαθμολογία 4ου ομίλου Β΄ Κατηγορίας 11ης Αγωνιστικής
1.Ηλιόκαστρο 19 (9) 22-9 2. Ύδρα 16 (9) 15-8 3. Δρυόπη 15 (9) 21-18 4. Θησέας 13 (9) 25-20 5. Σάρωνας 1 (8) 4-32
Επόμενη αγωνιστική: 12η 19/1/13 Γήπεδο Πόρου, Θησέας-Α.Ο.Υ