Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Κώστας Κεχαγιόγλου - Τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου με την σημαία της Ύδρας

  • Σάββατο, 08 Οκτωβρίου 2022 13:16
  • 1'

"Το να τρέχεις δίπλα από τον ποταμό Τάμεση, να περνάς από το Μπιγκ Μπεν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, να βλέπεις τον τερματισμό στα 600 μέτρα και να κρατάς την σημαία της Ύδρας είναι πραγματική μια πολύ συγκινητική εμπειρία.", θα πει ενθουσιασμένος στη ΦτΥ ο Υδραίος αθλητής Κώστας Κεχαγιόγλου, ο οποίος συμμετείχε στον 42ο αγώνα του ετήσιου Μαραθωνίου του Λονδίνου, την προηγούμενη Κυριακή. 

44 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο, ξεχύθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου και έτρεξαν στον Μαραθώνιο, με τον παλμό των θεατών να είναι έντονος και πολύ θερμός!

Ο Κώστας Κεχαγιόγλου, στον συγκεκριμένο μαραθώνιο του Λονδίνου, αποφάσισε την τελευταία στιγμή να συμμετάσχει, και ήταν απροετοίμαστος μετά από μια ιδιαίτερα απαιτητική τουριστική σεζόν. Ο Κώστας διατηρεί μαζί με τον αδελφό του Ανδρέα Κεχαγιόγλου το πολύ όμορφο εστιατόριο Veranda στην Ύδρα.
Φανερά ενθουσιασμένος ευχαριστεί από την καρδιά του, τον προπονητή του Μανώλη Χάντζο του Π.Γ.Σ  και τον αδελφό του εξαίρετο Ιατρό και επιστήμονα Σταύρο Χάντζο.
Για να συνεχίσει λέγοντας ότι:"Τον μαραθώνιο αυτόν θέλω να τον αφιερώσω όπως όλη την σειρά, στον άδικο και πρόωρο χαμό του δρομέα των Hydra's runners Σωκράτη Μέμα. Σας ευχαριστώ που μου δίνετε κουράγιο σε ένα ταξίδι - όνειρο ζωής. Είναι σαν γιορτή όταν τρέχοντας υγιής, απολαμβάνεις κάθε στιγμή και ιδιαιτέρως όλους τους τερματισμούς κρατώντας την Ιστορική Σημαία του νησιού μας, πλημμυρισμένος από δεκάδες όμορφα συναισθήματα."
Αξίζει να πούμε εδώ, ότι το φετινό μετάλλιο ήταν πρωτοτυπία της διοργάνωσης, φτιάχτηκε από τα κλειδιά παλαιών γραφομηχανών και ήταν εξαιρετικής τεχνικής και σχεδίασης.
Ο Κώστας Κεχαγιόγλου έχει λάβει μέρος σε 4 Μαραθώνιους σε άλλες χώρες με αντίστοιχους τερματισμούς. Ευχή του να συνεχίσει το "όνειρό" του και να τρέξει και σε άλλους 2 σπουδαίους μαραθώνιους (Της Βοστόνης και του Τόκιο).