Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Σαγήνευσε και ενθουσίασε η Φωτεινή Δάρρα στη συναυλία στο λιμάνι

  • Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 01:56
  • 1'

 

Μια υπέροχη μουσική βραδιά που ενθουσίασε το πολυπληθές κοινό, δόθηκε το Σάββατο 27 Αυγούστου στο λιμάνι της Ύδρας, με τη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα και τη συμμετοχή του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε μοναδικά δικές της επιτυχίες και όχι μόνο, καλώντας ζωηρά τον κόσμο να συμμετάσχει στη συναυλία.

Το αεράκι που φυσούσε δεν πτόησε κανέναν και όλοι ουσιαστικά σαν μια παρέα έζησαν στιγμές κεφιού και διασκέδασης με την Φωτεινή Δάρρα να σαγηνεύει με τη φωνή της και τη γοητευτική παρουσία της. Η συναυλία έγινε στο πλαίσιο των "Κουντουριωτείων" και ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης επέδωσε στον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα, ευχαριστώντας τους θερμά, το φετινό αναμνηστικό του Δήμου που δημιούργησε για αυτή τη γιορτή μνήμης.

Ιδιαίτερη ήταν επίσης η στιγμή που ο Δήμαρχος κάλεσε στη σκηνή τον Φοιτητή της ΑΣΟΕ Γιώργο Σκόρρα, ο οποίος έσωσε πρόσφατα μια τουρίστρια από πνιγμό στην πλαζ της Σπηλιάς, και του επέδωσε αναμνηστικό επαινώντας τον για το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης που διέπει τον νεαρό Υδραίο και συγχαίροντας την οικογένειά του.

CSC 0527Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο εορτασμός των "Κουντουριωτείων" ξεκίνησε το πρωί με την άφιξη του ναρκοθηρευτικού "Ευνίκη", που έφτασε στην Ύδρα για να τιμήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις. Η υποδοχή του έγινε από τη δημοτική και λιμενική αρχή στο Κάστρο του Μιαούλη.