Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Στις 2 Ιουλίου η δωρεά του διαδραστικού έργου της Κατερίνας Μαραβέλη "Yδρα-Σπιράλ"

  • Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 22:28
  • 1'

Η Κατερίνα Μαραβέλη ολοκληρώνοντας με επιτυχία την ατομική εικαστική της έκθεση "ΚΥΚΛΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & Tο Πνεύμα Του Βυθού Του Ναυάγιου Των Αντικυθήρων" κλείνει άλλον έναν δημιουργικό κύκλο στο ταξίδι της εδώ στην Ύδρα και μας καλεί να παραβρεθούμε στην παράδοση του εικιστικού διαδραστικού έργου "YΔΡΑ – ΣΠΙΡΑΛ", στους δημότες του νησιού που τόσο αγάπησε.

Η παραλαβή θα γίνει από τον Δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη την Κυριακή 2 Ιουλίου και ώρα 21:30 στη Δημοτική Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη.


Λίγα λόγια για το έργο : "Υδρα - Σπιράλ"

Δημιουργία έργου με την συμμετοχή των επισκεπτών.

Οι επισκέπτες συμμετέχουν όλη την εβδομάδα που λαμβάνει χώρα η έκθεση στην δημιουργία του έργου με την τοποθέτηση ψηφίδων της δικής τους επιλογής .
Η Ύδρα μέσα από το σύμπαν, μέσα από το υγρό στοιχείο, μέσα από την γη αλλά και μέσα από τους ανθρώπους της είναι ένα σπιράλ αντιθέσεων αλλά και αρμονίας που ενώνει το παρόν με το μέλλον, την γη με τον ουρανό, την λογική με την καρδιά.
Όλοι οι επισκέπτες που έλαβαν μέρος στο διαδραστικό εικαστικό έργο, τοποθέτησαν ψηφίδες που μοιάζουν με τα θραύσματα τον αρχαίων αγγείων που βρίσκονται στον βυθό γύρω από το νησί.