Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Η αυθεντική ροκ ερμηνεία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνεπήρε τον κόσμο στη συναυλία της Ύδρας

  • Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 01:59
  • 1'

Μια δυνατή συναυλία με τον μοναδικό ερμηνευτή Βασίλη Παπακωνσταντίνου να συνεπαίρνει τα πλήθη πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ύδρας, την Παρασκευή 1 Ιουνίου σε συνδιοργάνωση του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου Ύδρας και της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας.
Ροκ ακούσματα, γνωστές επιτυχίες και ροκ μπαλάντες του αγαπημένου τραγουδιστή έδωσαν το απόλυτο κλίμα συναυλίας ενώ το επίσημο fun club του "Οι ψυχές και οι αγάπες" με καπνογόνα και πάθος έδειξαν για μια ακόμη φορά πως ακολουθούν πιστά, όπου και αν πάει, το είδωλό τους.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου τραγούδησε επίσης σε ποίηση Νίκου Καββαδία, τραγούδια αφιερωμένα στους αυριανούς πλοιάρχους της ΑΕΝ Ύδρας. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στη συναυλία και γέμισε το κατά μήκος το λιμάνι από το ΙΑΜΥ μέχρι και πέρα από την Α.Ε.Ν. Ήταν μια άρτια εκδήλωση με τον καταπληκτικό ερμηνευτή να δίνει τον καλύτερό του εαυτό με σθένος και ιδιαίτερη σκηνική παρουσία. Η χροιά και ο τονισμός των λέξεων, η ροκ διάθεση και η αστείρευτη ικανότητα να προσεγγίζει τον κόσμο φωνητικά αλλά και με κινήσεις έδωσαν στη βραδιά ανεπανάληπτο ύφος.
Οι νέοι ενθουσιάστηκαν με τα τραγούδια και την ερμηνεία του καλλιτέχνη και οι μεγαλύτεροι θυμήθηκαν στίχους και σιγοτραγούδησαν σαν ατίθασα νιάτα.

photo: fonitisydras

Περισσότερες photo ΕΔΩ

Να πούμε εδώ ότι στην έναρξη της συναυλίας μίλησε η Διευθύντρια του ΙΑΜΥ, Ντίνα Αδαμοπούλου που καλωσόρισε το πολυπληθές κοινό και μίλησε για την εκδήλωση που φέτος γίνεται για 2η χρονιά. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Διοικητής της ΑΕΝ, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ., Ευάγγελος Δανόπουλος, που ευχαρίστησε τους χορηγούς και όλους όσοι στηρίζουν την Ακαδημία της Ύδρας. Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος των Αποφοίτων της ΑΕΝ Ύδρας, και τέλος ο Πρόεδρος της Λέσχης Αποφοίτων Σχολής Ύδρας Θανάσης Ζεύκης. Παρόντες εκτός από τους καθηγητές και σπουδαστές της ΑΕΝ, ήταν και πλοίαρχοι που έχουν αποφοιτήσει πολλά χρόνια πριν από τη Σχολή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συναυλία πραγματοποιήθηκε από χορηγίες, ανθρώπων που στηρίζουν τη ναυτική εκπαίδευση και τη Σχολή του νησιού μας.
Ιδιαίτερο ήταν το δρώμενο που έγινε στη Σχολή με την καμπάνα να ηχεί και τα βεγγαλικά-πυροτεχνήματα να φωτίζουν εορταστικά τον χώρο τόσο από την ταράτσα του ΙΑΜΥ με τα καπνογόνα όσο και την ταράτσα της Ακαδημίας Εμπορικου Ναυτικού.