Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Πλημμύρισε με νότες το λιμάνι από το μουσικό τμήμα της ΚΕΔΥ και τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας

  • Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 11:07
  • 1'

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο λιμάνι της Ύδρας η εκδήλωση "Μουσικές μελωδίες" από το μουσικό τμήμα των Εργαστηρίων «Τέχνης και Λόγου Ύδρας» σε συνεργασία με την Μπάντα του Μουσικού Συλλόγου. Συγχαρητήρια στο νέο μουσικό τμήμα των εργαστηρίων καθώς και τον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας με τη διαχρονική παρουσία του στα δρώμενα της Ύδρας.

O Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης επέδωσε στον μαέστρο την τιμητική πλακέτα των Μιαουλείων και συνεχάρηκε την Πρόεδρο του Μουσικού Συλλόγου κ. Σοφία Σόρρα και όλους τους συμμετέχοντες για την ωραία εκδήλωση.

Η Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας, Κατερίνα Μαραγκού ανέφερε μετά την εκδήλωση: "Μεγάλη συγκίνηση να βλέπεις και να ακούς τη πρόοδο που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά των Μουσικών εργαστηρίων Ύδρας, στον μαέστρο μας, στον Μουσικό Σύλλογο Ύδρας και την Μπάντα για τη συνεργασία αλλά κυρίως θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΥ και το Δημοτικό συμβούλιο που στήριξαν την ιδέα μου και το όνειρο έγινε πραγματικότητα, να προσφέρει ο Δήμος μας μέσω της ΚΕΔΥ δωρεάν μουσική σε όλα τα παιδιά της Ύδρας αλλά και σε πολλούς ενήλικες!!! Συνεχιζουμε με την ίδια όρεξη και χαρά και μεγαλώνουμε το τμήμα απο Σεπτέμβριο δημιουργώντας και άλλες παροχές με την ελπίδα όλα τα παιδιά να αποφοιτούν με τις ανάλογες πιστοποιήσεις!!! Πολλά ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στη ΚΕΔΥ για την αμέριστη βοήθειά τους στην επίτευξη των στόχων μας."

Φωτογραφίες: Σπήλιος Σπηλιώτης